Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

perjantai 24. helmikuuta 2012

VAROKAA, TÄÄLLÄ VARTIOIN MINÄ !Ajattelin laittaa tämän oveni ulkopuolelle! 
Vissiin olen selityksen velkaa ja rohkenen sen jopa näin yleisesti ilmoittaa. Tekstikin on valmiiksi mietitty...varokaa, täällä vartioin minä! 
Tällä yritän kiinittää jonkinlaista huomiota asuntooni. Otan hyviksi opitut konstit käyttöön. Kylmän rauhalliseti panen oman kuvani sen koiran tai kissan tilalle. Huomasin että reippaat värit tekivät harmaastakin toimivan. Uskon ja luotan,että tämä kuva antaa jotain kiinostuksen virettä tarkistaa, mitähän viestiin sisältyy.


Meidän taloyhtiössä on alkanut putkiremppa ja toivoisin, että noi pojat tulisivat mahdollisemman pian tänne mun huusholliin. Saisin sitten sekin homman hoidettua pois päiväjärjestyksestä.
 Onneksi se tehdään pinnoituksella joten evakkoon ei tarvi lähteä ja  muutenkin siisti juttu, pitäisi olla!? Toivottavasti toteutuukin siten kun on suuniteltu!

Siis kun suoraan sanon, niin tämä tyttö on lähinnä sellainen houkutuslintu, hedelmät ja kaikki. Nähtäväksi jää onnistunko siinä. Koputtaisivat oveen ja sanoisivat tulevansa, kun huomasivat kyltin...heh!
Pakkohan niiten olisi sitten hoidettava se putkijuttu, vaikka minä sen oven takana olisinkin.....tai  oikeestaan en ole ihan varma!? Siintä olen varma, että asun täällä, mutta tokkopa vaihtavat sitä jo määrättyä työjärjestystä. Alhaalta ylöspäin, minä olisin vasta  puolessa välissä. Laskin, että ennen maaliskuun loppua on meidän kerroksen vuoro.

Toiseksi, annan kaikesta huolimatta sen kyltin olla viellä 29 helmikuuta 2012 asti! Jos vaikka silloin toimis!? Voihan olla, että joudun taaskin odottamaan neljä vuotta... No haitaakse, en usko! Kaikkeen sitä ihminen tottuu, koska on se vaan mukavata ollut nämä vuodet kun saa ite ohjata eloansa ja olla miten haluaa. Muuten vaan on kiva inistä toisten mieliksi. Luulevat pian, että mulla on tosiaankin asiat niin hyvin kuin mitä esitän!

Eihän missään ole kieletty yrittämästä ja minähä olen oikea ekspertti näissä asioissa. Joskus onnistuu tai sitten ei!

ps. Näin leikkisiä sitä tänään ollaan, vaikka auriko ei paistakaan. Sisällä on lämmitä ja uunista tuoksuu hyvää, silakkarullat muhivat sipuli-ja pekonisilpun kera tomattimurskassa. 
Pöydällä jäähtyy piirakka, johon survasin päälle oman keittiön luumu -ja apelsiini hilloa.
Täman kaiken tein uuden prinsesan kunniaksi.....;)


14 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olit varmaan tehny kauheesti kirjoitusvirheitä ja sun oli pakko poistaa...olisin kerrakin saanut sanoa ja vähän oikoa. Nimittäin jos olisin ne virheet edes huomannut, kun on huomaa omista kirjoituksista, saatikka toisten, koskaan enkä mitään virheitä...hih...;D

   Poista
 2. Piti ihan kokeilla minkälainen jälki siitä jää kun itse poistaa oman kommenttinsa. Että tommonen.

  Uuden pikku Estelle prinsessan kunniaksi kannatti laittaa kaunis taulu ja tehdä hyvä piirakka.
  Houkuttimet ovellasi voivat tehota, varo vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan sekin vaihtelua tähän elämään, siis kokeilut, tommoisetkin, että melko tyhjäks veti, kun kommentin poistaa!
   Silakat oli muuten hyviä, kun en ole pitkiin aikoihin niitä tehnyt. Se olin muuneltu versio "Ruotsalaisista hapansilakoista", mun tekoset maistu paremmilta, uskoisin,

   Luultavasti tehoaakin houkuttimet, oikein jännitää...;)

   Poista
 3. Haa, kunhan remonttireiskat huomaavat, millainen taituri siellä sinun ovesi takana asustelee, tulevat luoksesi eivätkä lähde pois kulumallakaan;DDD

  Ja jos on näkyvillä piirakoita, niin syövät kaikki omiin suihinsa;))

  En minä muuta, kun varoitan vaan sinua, Maikku;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron kyllä heti jos toimii tämä mun juttu ;D !!! Vaan jos täällä päässä on hiljasempaa, niin sitten voi myös käydä niin ettei toiminutkaan ihan niin kun olin ensin ohjeistanut ja jo orentoitunut!?

   Piilotan kyllä piirakat ajoissa, annan vasta sitten jos ovat oikealla asialla!

   Nyt kun kaikki mua varoittelee, itekin mietin onkohan mulla liian kovat panokset pelissä. Menis säästöt ja kaikki, kiitos kun kumminkin varoittelet....;D

   Poista
 4. Ajattelin että jos laitat tuon kuvan oveen ja vielä tuolla tekstillä, saatat tarvita vartijaa ( lukuisat häädetävät ihailijat )
  Houkuttele ne putkimiehet pullantuoksulla, jos saisit jotenkin ne tuoksut rappukäytävään. Kukaan ei voi vastustaa tuoreen pullan tuoksua ;)
  Onnea siihen remonttirumbaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin vaan alko tuntumaan jospa se ei toimikaan ihan niin kun olen etukäteen kaavaillut, mutta sittenhän sen vasta tietää kun koksaan!
   Meenaatko ettei tortun haju houkuttele, et pullan ois parempi!? Saa ne hajut rappukäytävään, heti tietää jos joku paistaa pullia, vähän raottaa ovea ni jo lehahtaa koko rappu.
   Kun oiskin vain pelkkä putkiremppa, mutku se karkauspäiväkin viellä, johon mulla on oikeus osalistua.....;D

   Poista
 5. Vitsit miten hieno houkutin. Varaa vaan jo hedelmät valmiiksi vadille, eihän sitä koskaan tiedä, kuka oveen koputtaa kun tuollaisen houkuttelevan kuvan näkee! Ja jos tulija(t) ovatkin Rööri-Roopeja, voivat vaihtaa ja putsata kaikki putket hitaamman jälkeen, että saisivat hedelmistä nautiskella. Siinäpä sitten joutuisit leipomaan ne pullatkin, pojilla olis aikaa hedelmiä napsiessaan odotella lämpimäisiä.
  Se hyvä puoli olis tietysti, että tekisivät työn huolella ja hitaasti jälkiä jättämättä.
  Piirakoista en osaa mitään sanoa. Riippuu siitä, mitä on päällä. Hih.
  Mukavaa viikonloppua ja rempan odottelua. Kyltti toimii varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kieletyt hedelmät, se Eevakin niitä tarjos ja paratiisissa olo loppu siihen, kertaheitolla! Parempi, että nautin yksin ne hedelmät ja muistelen menneitä!

   Ei oikein huvittais hirveesti leipoa, kun en ole sitä aikoihin tehnyt. Kyllä sillä piirakalla on ennekin asioita hoidettu ei sillä, ja tuore pulla toimii aina näissä asioissa...harkitsen....;D

   Tuntuu että on edetävä päivä kerralla, en ole niitä Rööri-Roopeja edes nähnyt, kolinaa kyllä kuuluu, että töitä tekevät. Jos ens'viikolla käyn vainvihkaan tarkistamassa ja jututamassa....;)

   Poista
 6. Kylläpäs on herkkut prinsessan kunniaksi, nam. Tuon freesin maalauksen kanssa vielä huoneistosta tulvivat paistuvien herkkuruokien tuoksut... hyvinkin remppapojat voivat koputtelemaan tulla ennen aikojaan :)

  VastaaPoista
 7. Kyllä se vain on jotain tehtävä jos haluais että jotain tapahtuis, vähän toi ikkunasta ulos kattominen rupee jo tympii, tai pitkästyttää.....;)
  En muuten alvariinsa rupee leipoo tai silakoita rullaamaan, vaikka hyviä ne olikin.
  Kaikissa vanhoissa taloissa on pakko jossain vaiheessa noita paikkoja uusia, vaikka en oikein rahankuluista suuremmin välitäkkään. Kukapa niistä innostuis, mutta tajuun kyllä....;)

  VastaaPoista
 8. Hyvin sulla on pullat uunissa näköhjään:D Houkuttimet, verkot on viritelty viimesen päälle, oven taulua myöden ja tuoksu houkuttimet. Nuilla konstin jos ei nappaa ja ala remontti sujumaan, karkauspäivästä nyt puhumattakaan, niin miehissä on sillon vika, eivätten ymmärrä hyvän päälle.:D:D

  Vuan miten mulla, hoo päivä lähestyy, enkä asian etteen oo tehny yhtikäs mittään:''(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännitää niin pirskatisti, että miten tässä oikein käy, putkimies puotti lapun postilaatikosta jossa oli toiminta ohjeet kun paripäivää veet poikki, ei soittanut kelloa. Nopeesti vain kipitti rappuset....kuuntelin oven takana...;)

   Jos ei suurempia tapahu 29.2.2012 ni olkoonsa ja yritän sit neljän vuuven jäläkeen uuvestaan, pitäs kait uusia konstia sit keksiä.....;D

   Poista