Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

maanantai 13. helmikuuta 2012

TUTTUJA JUTTUJA !


Olen huomioinut minuun kohdistuvan Liebster Blogin, ja toivon olevani edellenkin se, joka ei sitten petä  sitä saavutettua 
nimitystä!
Tämä on peruskuva Maija Poppasesta, hivutin sen picasasta tähän. Jossain vaiheessa maalaan tämänkin oman huusholliini, vaikkapa vaakunaksi, koska siinä löytyy niin paljon samaa peilikuvani kanssa !

   *   Minullakin on musta sateeevarjo,
*  omistan monta lierihattua,
*   pitkiä kaulahuivia löytyy useisakin väreissä,
*  jakkuja ja sinisiä pitkiä hamosiakin on vaatekaapissa,
*   Mary P varsikenkiä on myös, vaikkakin nykyään vain parinsentin koroilla,
*  ja ihan oikeesti mulla on tommonen kirjavan ruskea/valkoinen iso gobeliini kassikin!
*  En voi olla toteamatta sitä, että M P on ottanut kopion minusta, enkä minä hänestä....;)

Sillä filmi tehtiin 1964 ja minä synnyin 1946, hih...numerot samat vaikkakin eri järjestys.
Oli seuraavana vuonna Amerikoissa Oskarien ehdolla jopa 13-sta kategoriassa, joista sai viisi.
Erittäin hyvä ja hauska elokuva  kaikille, opettava ja  sisälsi paljon kolahtavaa musiikkia. Huumoria ja rakkautakin, joka olikin sitä parasta esimerkkiä!

Jos et pysty itsellesi antamaan myöskin tunnustusta, niin itsetuntosi kaipaa pientä kohotusta.
Siksipä totisesti toivon tämän kirjoituksen, kuvan kera tukevan niitä vaatimattomankin oloisia myönteisiä ominaisuuksia joita meistä jokaisesta varmasti löytyy! Kunhan vain annat se  vapaasti esille tulla!
Eikä sen kaivamiseen kovinkaan suurta kauhakuormaajan koppaa tarvita, pieni lusikka piisaa tähän hommaan mainiosti, tai vaikkapa hammastikku. Kunhan muistat olla varovainen sen terävyyden kanssa!!!
Olethan avoin pienillekin  uudistuksille, heitä kauna ja katkeruus pois, tarpeeton taakka.
Ota ja anna avoin katse ja mieli, koska se helpottaa omaa sekä toistenkin jokapäivästä elämää.

Tiedän itseni jopa naurettavaksi aina silloin tällöin, mutta myöskin esimerkilliseksi, joten tarttukaa sateenvarjoon joka pitää teitä pilvissä ja myöskin tukevasti maan pinalla. Sekä myös sopivasti siinä välitilassakin leijailemassa, parantaa sitä hyvää ja mukavaa  oloa....

ps. meitä kaikkia tarvitaan, eikä missään nimessä saa liikaa uusia omia tapojaan, mutta tutustua kyllä pitää toisiinkin vaihtoehtoihin, tarjontaa kun löytyy.....;)

*****


Olen tehnyt, mitä olen voinut.
tehkööt paremmin ne, 
ne jotka osaavat!

*****
Horoskooppi Härkä, häntä pystyssä, sarvet tanassa, mutta kykenee katsomaan myös taaksepäin jo elettyä elämäänsä! Osaa myös pysähtyä tarvittaessa....samalla huomio ja tarkistaa tarkalla vaistollaan sivustonsa ja jatkaa kohti uusia haasteita.....;)


*****
Ystävänpäivän tervehdys samalle sivulle, kun  näkyy viellä tuota paperiakin  olevan jäljellä! 
Ystävä toivoo Ystäville kaikkea sitä mitä itsekkin haluaa vastaanottaa.....;)

*****

14 kommenttia:

 1. Olipas hyviä elämänohjeita itsekunkin itsetunnolle, kiitos Maikku.
  ja Maija Poppasesta tykkään. pitäisikin etsiä elokuva ja katsella uudelleen.
  Mukavaa viikkoa ja Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset!
   Helppoahan sitä on kaikenlaisia ohjeita antaa, toteutushan siinä on itekullekin aina se vaikein osa!
   Suosittelen sitä Maija Poppasen uudestaan kattomista, jos vain joskus kohille osuu....;)

   Poista
 2. Tuollanenhan se on aina ollut, Maija Poppanen tai Maija Mehiläinen. Ilman tervettä itsetuntoa on ihminen aika heikoilla. Jostain sitä itsetuntoa aina pienen palasen löytää, sitä pitää vaalia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin toteaa se joka on tuntenut minut koko ikäni ja kiitos kuluneista vuosista.....;)

   Poista
 3. Sieltähän se Maija Poppanen sateenvarjollaan lennähtää :) Olisipa ihanaa omata keinot lennähtää välillä vähän irti tästä jokapäiväisestä... Hyviä neuvoja tässä tekstissäsi itse kullekin on. Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se olisikin, vissin sitä sateenvarjoa ei kait kantsi tosissaan kokeilla. Ovat nykyään niin huonoo tekoa, että aukasussa jo menevat rikki, saatikka pienessä tuulessa pamahtaa sakarat ylöspäin! Kiitos....;)

   Poista
 4. Ihana Maija Poppanen! Tuollaiset "ruojuvartiset" kengät olisivat makeat ihan nykynaisillekin, puhumattakaan gobeliinikassista (haaveena vielä). Mutta tärkein tietysti iloinen ilme, uutta vastaanottavainen mieli ja myös se vahva itsetunto. Tän viimemainitun kanssa sitä onkin ongelmaa useimmilla, minulla myös. Vaikka on se vuosien myötä tässä hiukkasen jo vahvistunut. Olet rohkea nainen Maikku. Ihan selvästi Poppanen. Ja hyvä niin.

  Huomenna on Ystävänpäivä. Oikein ihanaa huomista sinulle, Maikku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin ihan meidän kesken sanon että sen kassin sain kun tilasin jonkun lehden, oli näissä paremmissa lehdissä hyvä tarjous!Antiiki tai Eeva se oli, kassi on muuten kätevä ja hyvän kokonen noilla matkoilla mihin ei tarvi paljoo kamaa mukaan.
   Musta se vähän erikoista kun lapsesta asti olen ollut tämän hyvän itsetunnon kanssa liikeellä, lahja jonka olen saannut ja osannut hyvin sen kanssa toimia. Mutta kuten sanoin kyllä sitä kaikilla on, se on vain löydettävä ja käytettävä...ettei pääse ruostumaa!
   ...kiitos...;)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitokset ja sinne myös Nenunen.....;)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin! Hirvee myräkkä alkoi ulkona, vissiin jo kevättä tekkee...HUH...;)

   Poista
 7. Ihana kuva ja selostus Maija Poppasesta!
  Olen ihan varma, että sinulla, Maikku, ja tällä Poppasen Maijalla, on paljon yhteisiä, mielikuvitusta kiihottavia ominaisuuksia;DD

  Oikein ihastuttavaa Ystävänpäivää, Maikku.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän ja toivon kaikkea hyvää Aili!

   Pitäis kait ehtiä uusia juttuloita ja mihin sitä ihteensä samastais ja mallia ottais....vai taijankin antoo mennä samalla totulla entusella ruttiinilla. Mittee sitä muutoomaan jo opittua tappoo. Ei tiää meijän murre ole niin värikästä kun teillä, josta niin tykkeen!
   Tykkäsin muuten ennen kun tätini kampos tukkoo takkoo, ja Helesinkiläisellä vävypojalla oli hauskoo kun kuuteli meijän Keskisuomalaisten puhetta....;)

   Poista