Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

maanantai 21. toukokuuta 2012

MAANANTAIN MUMINAA !


Jokunen tunti jo on tässä mennyt, sanoisinko suoraan, että melkein kintuille! Olen yrittänyt ratkoa miten siirtelisin kuvia Picasasta  tänne. Uusittuja sivuja lisätty ja kun tottumus on se toinen tapa, niin ei vain pelitä mulle henk.koht.äääk! En sitten vahingossakaan löydä sitä oikeeta tietä sieltä tänne.


 Etsivä löytää ja sehän on mulla aikasemminkin toiminut.
Onneksi en ole hätäinen tyyppi, koskaan  tuskin ollutkaan....;D

Viisailta luulin saavani apua, mutta menikin lukkoon sekin homma. Johtuen siintä kun ei ole blogit eikä picasot tulleet tutuksi ja Windows 7-kin oli tuiki tuntematon!? Siis ihan samanlainen kuin minäkin, vaikka on nuorempi ja viisaanpanakin häntä pidän!

Haittaakse, eipä juuri mutku ajattelin vaihteeksi laittaa horoskoopin jysäyksen kuvineen kaikkineen. sekin jäi sitten vain ajatukseksi.

Kyllähän se toimivaksi mullekin tulee kunhan saan sen mesenaatin tänne paikan päälle. Onhan mulla näitä kuvia täällä siirettynä valmiina, senkun panen esille. Tämä mesenaatti/ponsorini kun on ihmetellyt tätä mun itse opittua systeemiä, vähän oudoksi menetelmäksi. Leviää mukamas kaikkialle.
Mielestäni olen kivasti ne saanut minne olen halunutkin, ympäristöstä en kyllä en tiedä mitään, kukaan ei ole antanut itseään ilmi....;)

Tarkoituksella laitoin lähes oman kuvatukseni tähän näytille,  siis toi pulska poika! Olen edelleenkin aamuvetimissäni, vaikka päivä jo puolessa, kuten toi kaverinikin, helmet vain puuttuu kaulasta. Käden ulettuvillahan tossa niitä olisi, saa ollakin toistaiseksi. Kulkuri kun olen, niin joskus otan noita kaikenmallisia ukkeileita mukaani. Kunnioitukseni on ehdotomasti myös tämän vakaumuksen suuntaan!
On isompi kokoinen, kun noi matkamuistot yleensä, painoakin reilusti. Sain sen silloin tuotua muuttokuormani mukana suomeen. Samaa ainesta on toisiakin pystejä. En ole varmistanut olisiko se sitä kielettyä ja kallista materiaalia, nykyisin vaikeesti saatavaakin!? Tarkastellut olen jopa suurennuslasin avulla ja saumauskohtia en ole löytänyt.
Mahottoman kalliita eivät olleet, koska olen ne itse ostanut, mutta taaloilla maksoin! Silloin se oli kullan veroista siellä, vihreät paperiset setelit. Vissiin nykyisinkin, tiedä häntänsä,  pitäs sekin asia käydä tarkistamassa.


Kaulakorun turkoosit ja mustat kivipalaset ovat aitoja, niistä olen varma! Tämä lantin olen saanut, jostain etelä Amerikan maasta, upeaa käsityötä koko kokonaisuus. Alkuperäinen käyttö on korvakoru ja vain toiseen korvaan. Joskus pidinkin, mutta oli aika painava ja korvanlehti venähti.
Tässä tekemässäni kaulakorussa se toimii paremmin.

Laitan kyllä ulkovaateet siroille hartioilleni ja soman vartaloni peitoksi ja punaiset kengät jalkaani.  Ei muuta kuin katse kohden tulevia uusia haasteita, niitähän tarvitaan aina. Ongelmat  ovat aina  ratkotavissa, tavalla tai sillä toisella. Joskus ajan kanssa, mutta onhan niitä ohitettu kertaheitollakin ja kiitetävin tuloksin.

Sen on sitten helluntain odotusviikko, kaikille aurikoa....;)


ps. mikä lie tässä  nyt oikein tökkii, kun oikeinkirjoituksen ABC-näppäin ei halua tehdä mun kanssa yhteistyötä, olisin ne suuremmat virheet tarkistanut. Pakko siis vain todeta, kirjoitin minkä kirjoitin....;)

7 kommenttia:

 1. Jaa, jotta okelmia systeemeitten kaa.... kyll ne ajan mittaan siitä selkiytyy. Pikapuoliin tulen kattelemaan.
  Ei täällä "toimistollakaan" ihan ilman hidasteluja olla. En ole paikalle ehtinyt viiteen päivään (pyykkikone poksahti, uusi oli hommattava ja sitten tuli viikonloppu) ja nyt piti moneen kertaan yrittää ennenkuin linjat aukes. Nyt pelittää.

  VastaaPoista
 2. Hitsi kun aloit noin kirjoittaa, ni piti heti tarkistaa matkitko mun kirjoitusta....hih, et vaan olitkin leikkisälla tuulella....;D
  Pyykkikone on yks tarpeelisin juttu, hyvä kun hommasit uuden. Toinen talouteen kuuluva on imuri, näistä kahesta en luopuisi kovinkaa hevillä, jos niitä ei olisi....kait olisi otettava sitten vakituinen kämppäkaveri...ja hänen hommiin kuuluisi pyykäys ja lattioiten siivous...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. .... vahinkossa tul virhe, kun yritän selvitä nopeesti täällä julkisessa toimistossa...

   Poista
 3. Ne harmilliset jutut ovat opettavaisia;))

  Mukavaa jatkoa sinulle, Maikku.<333

  VastaaPoista
 4. Totta sanoit Aili-mummo!

  Tässähän sen taas huomaa, että tekevälle sattuu. Kun sitä vain sormia pyörittelisi mökissään, ikkunan edessä, lasin takaa ja verhojen raosta seuraisi mitä ulkona tapahtuu....Tuskipa paljon uusia asioita oppis!? Ei sillä onhan sitäkin tehtävä ja teenkin aina silloin tällöin, rentoutavaa ihan harmitota ajankulua. Viihdyn kyllä siinäkin hommassa erinomaisesti, uskokaa tai älkää, lähes päivittäisiin harrastuksiini sekin kuuluu...;)

  VastaaPoista
 5. Komea on pulska poika! Sitä kelpaa katsella sympatialla. Huvitti tuo, että puolelta päivin vielä alkutekijöissäsi, mutta sama vika Rahikaisen. Yhdeltätoista maanantaina luulin tyttären soittavan ovikelloa postin tuodakseen. Oven takana oli salskea nuori mies joka palautti takin. Ja minä pikkareissani pitelin Simoa karkaamasta. Vähänkö nolotti, mutta kotonanihan olin ja kaipa sekin jo ukkomies on naisen pikkareissaan nähnyt. Yläosa onneksi säädyllisemmin puettuna. Mutta on se ihanaa huuhailla huushollissa yökkäreissä, vaikka koko päivän jos siltä tuntuu.
  Komean kaulakorun olet jälleen askarrellut. Vaan älä huoli, kyllä se Picasakin aukeaa ja kuvat alkavat siirtyä. Kantapään kautta oppi meni täälläkin nuppiin. Kesäisiä päiviä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän vielläkin kyrsii, kun ne kuvat ei siiry, saa hivutettua ihan siihen huulille, mutta ei vaan imase paikoilleen. Kamerasta sain ne sinne Picaseen entisen tavan mukaa! Ennen oli selvät merkit mihin halusi ne siirtää B-n tai F-n....;/

   Mulla on tossa ovessa ovisilmä, mutta liian korkeella ja ja muutenkin väärässä kohdassa. Jos haluasin siitä tarkistaa kuka tulee, pitäs jakkara hakee, että näkisin jotakin. Olennkin sopinut tuttujen kaa, että katsiin postilkuukusta huhuilla ja esittää itsensä. Muuten kun en yleensä aukase ovea. Vähän outo tapa tämmöselle sosiaaliselle ihmiselle joka pelkää oikeestaan mitään...no olkoonsa, mitäs sitä muuttamaan....;)Tottakait mä silloin oven aukaisen jos sovittu tulo.....;D

   Poista