Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

SE MUSTA-VALKOINEN KAUNOTAR ENNUSTAA!Mikähän jännittäjä musta oikein on tullut, tän läppärin kaa, tai oikeestaan tää kuvahommeli sen sai aikaa, nytkin mietin, että näkyykö kuva, eli ei taaskaan!
Minulta on aina puuttunnut se ramppikuume ja kaikki siihen kuuluva,
voiskohan se johtua siintä se tämänhetkinen tilanne.
että kun numerot muutuu kohta!? Tiedän että se tarkoittaa sitä, että olen virallisesti vanhuuseläkeläinen, muttaku se ikäkin on aina kuulunnut normaalina mun elämääni. Aina olen sen toitottanut ympäri muailmoo, jos vain joku on halunnu sen kuulla ja tallentaa senkin erikoisuuden, jostain kumman tarpeesta.
Pituuteni ja painoni olen myös avoimesti julkistanut, joskin pelkistä tumnesyistä, kenties olen tipauttanut jonkun kilon pois! Koska, koskaan ei voi tietää etukäteen paljonko niitä ihmeellisiä kilogrammoja on oikeen lähtenyt siinä ajassa kun ole ravannut jääkaapin ja löhösohvan väliä!
Taas tul esille semmonen juttu josta en yleensä kirjoita, luenkin melko vähän laihutuksesta, saatikka osallistuisin tämänlaatisiin keskusteluihin, kiloista puhumiseen ja niiten poistamisiin jollain vippaiskonsteilla! Minulla siihen on todettu sairaus, jota olen jo tottunut kantamaan mukanani koko aikuisikäni, näin vai tiedoksi laitan!


Tämä kaikki ed.jorinat panen ehdottomasti, kellojen viisareiden EU-n  pakollisista määräyksistä johtvaan  hölmöön sekoiluun. Jotka johtaa tavallisen kansalaisen ongelma käytäytymiseen ja sen julistamiseen, kaikelle kansalle
Talviajan tulessa, käännän siis vain sen kellon, olkoonsa vaikka kuinka tyhmän näkönen. Tarkoitan noita isompia perintökelloja seinillä, Töröttäköönsa taas sitten puolivuotta hanuri katsojaan päin, ei väliä..
Rannekelloa käytän vain lentomatkoilla nykyään, kun kapuilankin joutuu laittaa pimeeksi, idioottimainen käsky sekin.  Kuka onneton sekin keksi, siis kapulan, ihan kätevä muuten jokapäiväisessä käytössä! Sitä rannekelloa olen jo aikoja sitten kokeilut pitää käänettynä, sekin toimii.

Meenas unehtua,
VÄSTÄRÄKISTÄ VÄHÄSEN ....8 kommenttia:

 1. Västäräkistä vähäsen, nyt siihen alkaa jo uskoakkin kun ihmettelin tuolla lentävän sohjon määrää.
  Ja numeroista, miten nämä vuodet vaan nopeuttavat kulkuaan vuosi vuodelta, eihän tälle mitään voi, pitää vaan seurata perässä kellon kanssa tai ilman :)
  Hyvätunnelmainen kuva, miellyttävine väreineen!

  VastaaPoista
 2. Niin se sitten vain lennähti västäräkki paikalleen kuvassasi. Joko olet selvittänyt mistä moinen katko sattuikin blogiisi pomppaamaan?
  Niin, noita numeroita vaan sattuu tippumaan joka jumalan kesä lisää, kun vain tietäisittekin, kuinka kamala rivi niitä jo minulla törröttää. Ihan kamalasti. Huhuh. No, tallella ikä eletty.
  Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Apua, minullakin numeron vaihtopäivä on taas ihan pian. Pitäisikö peili kääntää seinään päin jo?
  Västäräkki on yksi suosikkilinnuistani, iloinen pyrstönheiluttaja. Niitä odotellessa terveiset sinulle.

  VastaaPoista
 4. No nyt se västäräkki on hypännyt tänne blogiisi, taitavien käsiesi ansiosta ,ihana maalaus ♥

  VastaaPoista
 5. Hienosti näkyy kuva nyt postauksessasi! Siinähän se "pärstävärkki, josta pikkuisen kesään" keikuttaa pyrstöään. Minä ilahdun aina keväällä västäräkistä, kun se peilaa itseään pihassa auton sivupeilistä. Ja pesii mökin hirren päällä katon rajassa, vaikka oravanpesä on siellä vuorivilloissa taaempana. Pyrstö keikkuu laiturin reunalla sen pyydystäessä kärpäsiä perikunnalleen.
  Samaa mieltä olen kellon kääntämisestä, naama seinään ja hanuri ulospäin. Siitä sitten syksymmällä hyvä kääntää takaisin. Peilinkin voi kääntää siinä samantien. Ja laihtumisesta on olemassa Mannerheimin sana: saavutetut linjat tulee säilyttää. Että mitäpä turhia astumaan vaaálle vain toisella jalalla! Ja kun lihavat on myös lepposia eivätkä tee kepposiakaan.

  VastaaPoista
 6. VIKKI,kiitos, pomppasin äsken oikein jakkaralta kun kauhee pamaus kuulu! Märkää lunta tippahti seitsemännen kerroksen korkeudelta, aimo annos, se on kevään merkki....;)

  MUMMELI, en tosiaankaan tiedä miten se yhteistyö loppui sen Picasa-3n kanssa, nyt tuntuu siltä että teen tän nykyisen kuvan siirron vähän liian monen mutkan kautta. Pääasia, että näkyy...;)

  MINTTULI, olisinkin voinnut sen pyrstön vipatuksen vangita tauluun, vaan ei oiken, mutta tolla olikin silloin just luova tauko...;)

  SEIJASTIINA, onnistuin viimeikin ton "pahan ilman linnun" saamaan kiini ja kehystettyä, kiitos...;)

  "anja", Mannerheim oli tunnetusti viisas mies jonka sanaan uskottiin mm.saavutettujen rajojen pitämisestä. Rohkenen siteeranta viisasta naista, että jospa tietäisitte miten paljon minulla on rahaa mennyt, päästäkseni näihin mittoihin, olisi suurta tuhlausta pienessä ajassa poistaa ne...Tästäkin sanaleikista huolimatta yritetään elää tervettä elämää...;)

  VastaaPoista
 7. No niinpäs lennähti västäräkki kivelle, tosi kiva päästä näkemään, kaunis maalaus!

  VastaaPoista
 8. ANJA,kiitos, lensihän se viimeinkin, mutta jo sainkin maanitella....;)

  VastaaPoista