Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

SOITA, LAULA, TANSSI MUSTARASTAS - MURUSENI !


****
Laula kanssain, laula kanssain, laulu rakkauden, no ainakin tanssit on aloitettu. En ole ihan varma, ovatko pojat veljeksiä, mutta sukulaisia kumminkin.
Näkyvät tulevan hyvin toimeen keskenään, nämä kaunisääniset ja komeat MUSTARASTAAT....
Ainakin nämä kolme veitikkaa, en tiedä miten sosiaalisia ovat luonossa. Uskoisin kylläkin olevan, koska ei ne pahanilman linnut  saa ääniään soimaan, niin somasti.

Tarkoitus oli ensin , että laitan sitten vasta nämä kolmoset esille, kun olen ekakertaa kuullut ilmoituksen omakohtaisesti, että kuulkaa kaikki ystävät, olemme taas paikanpäällä, nyt on tullut kevät!
Vaikka asun ydinkeskustassa, keskellä täyttä hulinaa, mutta puita onneksi löytyy. Mulla on aina pikkukiikarit lähellä, että pääsen tirkistelemään. Olen oppinut, että kantsii suunnata latvuksiin ja sieltä löytyy tämä keltanokka, huiluineen!
Aikaahan tässä on odotella, enkä pitkästy, saatikka hoppuile turhia. Koska olen senkin oppinnut näinä vuosina, että kevät tulee ihan varmasti, joka ikisen talven jälkeen. Vaikka se olisi ollutkin kylmä, hyväluminen ja ylipitkä .

*****

Äänestän ennakkoon! Valintani on entinen. Vaihtoehto kylläkin oli, mutta testasin jutun tässä jokunen aika sitten. Oikein henkilökohtaisesti, olivat tuolla kävelykadulla kumpikin. Päätin, että hyvin hissukseen kävelen ja katon kumpi tulee ensin juttusille. Niin hänet valitsen mielitietykseni, näissä vaaleissa. Ovat muuten eripuolueista, mutta tapanani on antaa pikkuääneni henkilölle, vaikkakin puolueen kurihan sen porukalla päättää loppupeleissä ne päätökset ja napinpainallukset. Toiset niitä kunnioitaa ja jääräpäät painelevat oman mielensä mukaan.
Tämä minun valintani on kokenut, hillitty, hallittu ja luottamukseni arvoinen henkilö! Nuorempi on viellä oppia etsiskelemässä, ei tullut kohdalleni, pysähtyäkseen sanalle. Mutta uskon häneen, jos ei tälläkertaa nappaa, niin kenties tulevaisuus on poliitikkona taattu myös tällekin  kokelaalle. Virheen teki minun kohdalle, en saannut edes katsekontaktia, vissiin inhosikin ikä-ihmisiä....taidampa kysässä seuraavan kerran kun olemme samoilla paikoilla. Siinähän näkis onko pojasta politiikoksi, siis oiken tosissaan, mitähän laittaisi selitykseksi suoraan kysymykseeni!? 
Millainen olisi puolustuspuhe, vai vaivaitusiko edes siihen...
Nytpä oikein innoistuinkin...hih!

****
8 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihanat harakat ;D eikö olekin outoa kun keväällä lokkien ja harakoidenkin mekkalointi kuulostaa ihanalta.

  VastaaPoista
 2. Silloin on kevät, kun mustarastaat kiertää pihapiirissä nokkien suuhunsa mitä löytävät ja koiviún oksalta kuulee niiden keväisen laulun.

  VastaaPoista
 3. Mustarastas lienee lempilintuseni; tänä aamuna sen huilu soi hienosti takapihalla. Joka kesä se pesii puuliiterin hirren päällä tai vieressä halkopinossa. Harmi, että oravat käpsehtivät niin lähellä, että joutuu vahtimaan pesäänsä.
  Hauska kolmikko mustarastaita. Iloisia näyttävät olevan, ja kukapa ei, sillä kesää kohti mennään.

  VastaaPoista
 4. NIINA,kyllä se sitten jossain vaiheessa rupee korviin ottamaan, ne kovaäänisten lintujen herättely, lokistä lähtee se melko reipas ääni aamusin....;)

  MUMMELI, sitä mustarastasta odottelen...;)

  ANJA, maalailen näitä lastentaulujakin silloin tällöin...;)

  "anja, Viereisen talon tontilla on iso puu jossa se(ne)pitää konserttiaan, ei ole viellä aloittannut...;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos taas kun tuotit hyvää mieltä, kuvalla sekä tarinoinnilla :)

  VastaaPoista
 6. VIKKI, tässä sitä ollaan ja ihmetellään, kirjoitellaan-luetaan, puretaan-kootaan, piirellään-pyyhitään, sulle -mulle, kiitokset-kulkee....;D

  VastaaPoista