Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

perjantai 16. heinäkuuta 2010

LÖHÖ-DIVAANI-VUODESOHVA

Ostin sen tän viikon maanantaina ja torstaina tuotiin, mun mielestä nopee toimitus!
Ihmiset kun kertoilevat aivan muuta, että odottelevat viikkokaupalla jotain pientä keittiönpallia, johan siintä menee ne pienetkin halut, jos ois vaikka muka tarkoitus piristää ja soppailla, ni kamat tuleekin kuukauden päästä, ei muuten asiakasystävällistä!

Asko oli hyvä kauppa kun sattu viellä asiantunteva myyjä, ja toimitus alta aikayksikön, ja kaikenlisäks alennus oli huikea, ottaen huomioon että just olin sellaisesta haaveillut.
Entisen oli jo kertaaleen korjannut, kun toppaukset siirtyi hanurin alta selkänojaan päin, että puulista rupes tuntumaan pakaroissa! Hajoitin mieluisan sohvani ja laiton kuus kpl vanhoja verhojani sinne, autto kyllä! Päätin jo silloin etten toista kertaa saumoja ratko ja ompeli kiinni, oishan se voinnu vielläkin käytössä mennä, mutta kait sitä voip joskus uuttakin ostaa, uskottelin itselleni!

Kuljetus-ukkelit toivat, kantovat oven taa tasanteelle, SF-juntti tul eteiseen, seiso kädet puuskassa kuin ilmetty Justiina Puupää ja tuijotti tovin jos toisenkin ja sano, ei voi tuoda sisälle ku ei mahdu!!!!
Mun iso vaatekomero kait teki hälle heti tenän, kaikki muut kamat olin poistannut että mitään esteitä ei ollut! No, toinen , Mehmetti tai enenmäkin oli Hassanin , hän tervehti kohteliaasti ja oli kovasti jo kantamassa kamoja, SF-llä oli matra jäänny päälle, ei mahu ei......

Normaalisti olisin jo sanonnu niin, kun mua tuntevat tietävät, et paa vaikka väkisin ja nyt hommiin! Melko ystävällisesti tokasin, ethän sä oo etes kokeillut et mahtuuko eli ei, TOIMEEN JA HETI, ne mööpelit tulee tänne, on tästä samankokosia lootia ennekin tuotu! Pakkohan SF-n oli ruvettava hommiin ku ruvettiin Hassannin kaa näyttää kuin se tehdään, olhan se vähän hankalaa ja varmaan SF-ää ketutti ku vanha akka ja ählämi neuvoo sitä ja viellä kaikenlisäks osaavatkin homman.

Olin varannut kylmää vettä juotavaksi ja oikein kangaspyyhkeet hikee varten, koska oli tosi hikevää, Hassan, tottakait otti ja kiitti ja vei toverillekin, toveri ei ottannut, motkotti vai että enkö voinut isompaa sohvaa ostaa, sanoin että tämä oli isoin ja ostin!!!? TYHMÄ MIKÄ TYHMÄ, kieltäyty vedestä joka olisi hänellikin ollut, suoraan sanotuksi TERVEYDEKSI, hiki tippu ja pyyhki paitansa helmaa!

Tämä oli vissiinkin sitä sitä ns,"suomalaista sisua", SF-juntti oli päättänny et ei mahu, enkä vettä juo, ja hiki saa tippua ja muahan ei komennella, ja minä toitotan että varmaan mahtuu kun en ole ekaa kertaa näissä hommissa!!!!!!. Hassan luultavasti totesi issekseen että HULLUJA NUO SUOMALAISET, mutta hän oli ystävällinen, pyysi kuittauksen, kiitti ja sanoi näkemiin...ja kolleegan mantran hoku jatkui rappukäytävässä!!!!!

Se oli torsrai-ilta se ;)

1 kommentti:

  1. Luin tän kirjoituksen uudestaan, kun näkyy pysyvän listoilla, mutta kukaan ei vaan ollut vastauksia antannut!??? Pakko taas itte sanoo, että jopas oli hauskasti ja värikkäästi osattu kirjoittaa....noihan se oli.... löhis toimii edelleenkin ja on ollut hyvässä käytössa ja se toimii mun vieras-petinä, mahtuu useinpikin siihen pötkylleen....kuulumisiin....;)

    VastaaPoista