Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

perjantai 23. heinäkuuta 2010

SÄRKÄNNIEMI osa 2

Piti kirjoitta kakososa, koska lehellä oli iso otsikko SÄRKÄNNIEMEN ELÄINTARHASTA VARASTETTIIN VUOHI!

Ulkomailta tuli kysely mulle, koska jopa keskisessä Euroopassa tiedettiin että keskisestä Suomesta oltiin oikein porukkaa pakattu autoon ja kaasu pohjaa kohden Hämettä ja eiku rilluttelemaan, muka vanha perinne, toistuu vuosittain!?

No, oltiinhan me siellä, syyttömiä ollaan ko.asiaan, en nyt kylläkään tunnusta, saatikka allekirjoita, mitä nuorisojengi teki kun me mummot juotiin kahveja ja syötiin munkkeja, ja jätskiä sekä muutamat hampurilaisateriat limpsan kera.
Mutta luulen ja oikeestaan olen varma siintä että jotkut kilit ois muka kiinostannut niin paljoo että olisivat mukaan ottaneet, aika älytön asia.
Siis nuorison maine on puhdistettu ja sitten me, miten sen nyt siististi laittaisin tähän, koska jokunen motiivi vois löytyy, että ottais vaikka pässin matkaan kun hollille sattuis......
- Kumpikin olemme hyviä ruuantekijoita ja mahottomia herkkusuita ja rosvopaisti olis, kieltämättä ollutkin melko hyvä juttu,
koska elokuvakin oli tuttu!!!

...pistin tossa runonpoikastakin kevennykseksi.....

-Saamme melko vaatimatonta eläkettä, ja huvipuistokin vei rahojamme, siis kiusaus olisi kyllä ollut suuri panna pässi lihoiksi. Tämä ajatus oli melko varmasti minulta koska mieleeni tuli se herkkujen herkku mitä pässin, jostain määrätysta osasta vois tehdä...!
-En kylläkään pane tähän teko-ohjetta koska se on suuri salaisuus meidän kokkimestareiden keskuudessa. Ei sillä turhaan sen kirjoittaisin kun tuntuu siltä että kovin moni ei käy blogillani, koska yhtään kommentia en ole saannut, et sorry vaan sukulaiset, ystävät ja ne kylänmiehet, reseptiä en vaivaidu kirjoittaa!

TOTUUS on se että pelkäämme kumpikin elikoita, jotka kierämme aina hyvin kaukaa, olkoonsa elukka mikä lie, pässinne kulkusineen tai joku muu neli eli kaks`jalkanen, ni meistä ne ei saa koskaa kunnon kaveria, saatikka kanssa vietäväks.

ps.vuohihan on nyt löytynnyt, mutta tutkimukset jatkuu...kuulumisiin!


1 kommentti:

  1. - ihan hauskoja juttuja, niitä on kiva lukea. Olin tosiaan huolissani kun tiesin että olitte porukalla Särkanniemessä silloinkun kili hävisi. Tiedän että sinulla on joskus erikoinen huumori, mutta että kili kotiin..... se ei sovi.

    VastaaPoista