Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

MM-RALLIT JYVÄSKYLÄSSÄ!!!!!

Loistavaa, taas se alkaa!
Minä joka olen kasvannut näissä ralleissa ja tullutkin tosi pulskaksi tytöksi, näin pieni kevennys, uskon että sallitte sen, koska se ei kohdistu teihin, vaan minuun henk.koht. jos mikä, ni juuri tämähän se vasta naurattaakin kanssasisaria niin julmetusti!
Mutta auta kiesus armias jos minä sattuisinkin sanomaan totuuksia heille, tavoista,tottumuksista ja kenties jopa ulkonäöstä ja nauraisin makeasti päälle ni, hupsista hei, mitäköhän siintä seuraisi....

En kiellä etteikö olisi mieli tehnyt, kerran jos toisenkin, vaan olen koittannut pitää tätä kultaista elämän ohjetta mielessäni :

ELÄ VASTAA HULLULLE HÄNEN TYHMYYTENSÄ MUKAAN, ETTET OLISI SAMANKALTAINEN ITSEKKIN!!!!!

ASIAAN!!!!
Ralli-autot ajaa ikkunani alta ja yleensä istun partsilla ajoluettelo ja kynä kädessä ja pongaan autot. Saavat tänään mennä tarkistaa eka pikiksen ja se on Laajavuori. No, yritin istua, tuoli ok ja lierilakki päässa aurikolasit voimakkuuksilla nokalla, ja ku se pärinä alkaa kuulua, kohotan hivenen hanuriani ja kurkistan kotikadulleni, ei muuten tarvis ku näkisin ilman näitä lisäliikeitäkin mikä numero ohittaa taloni! Mutta se totuttu tapa, jos vaikka näkis enenmän sill`tappaa, kait!

Tuli muuten hiki, johtu tietysti niistä junppaliikkeista joita en ole tottunnut tekemään, tiedän ,tiedän , et tekis hyvää mullekin.....ja sullekin!
Odotin auto numero 8, olis muuten käynnyt 1.3,4, tai 12!!? Ei tullut, enkä nähnyt ja päätin siiryä mun toimistoon ja kirjoittaa tätä blogia ja kurkkimaan säleverhon raoista. Täällä ei ole niin kuuma, tarkistin mittarin partsilla ja se näytti +33 varjossa, ja mulla muka hiki, jouduin istumaan muuten auringossa ni varmaan oli toistasataa kuumuus, vastenmielinen olo, LITS-LÄTS-LÖTS!?

Rally-kansaa pitäis lähtee kattelee illalla kävelykadulle, son muuten ihan kivaa hommaa, istua kahvilassa ja tuijottaa, olo on ku ois ulkomailla, väärän näkösiä ihmisiä jotka puhuvat ulkomaankieltä.
Oikeestaan suoraan sanoen hyvän näköstä porukkaa, tuli se nuoruus ja hullun-hauskuus mieleen ja siintähän mun pitikin kirjoittaa, joten kait joudun kirjoittamaan osa-kakkosenkin, koska se oli tosi JYVÄKYLÄN SUURAJOJEN RALLIA...mukavia muistoja paljon! Silloin suomessa asuessani olin kylläkin aina töissä, mutta se ei haitannut asiaan, sai bongattua parhaat aina päältä, se kuuluin ammattini/työni luontaisetuihin, että semmoista....

Monta rallia jouduin jättämään väliin, koska asuin ulkomailla vuosia monia! Mutta näin kuumaa ei ole ollut koskaan ,ei edes ulkomailla, ainenkin tuntuu just nyt siltä.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti