Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

torstai 8. heinäkuuta 2010

NYT TOIMII GOOGLEN KAUTTA BLOGINI..!?

Nyt vasta sain googlen kautta auki mun blokin ja myös toisen blogin jota olin yrittännyt!?
Yllätyin kaimani blogista, loistavaa työtä ja ahkera, asuu ulkomailla, totesin että mainio tapa kommentoida elämäänsä ulkomailla on tämä vehje!
Minähän asuin suurimman osan työ elämääni maailmalla, mutta silloin ei ollut mahdollisuutta näihin vehkeisiin ja suoraan sanoen eipä aikaakaan olisi ollut, se luppoaika mikä joskus oli nukuttiin tai bailattiin(toivottavasti lapset ei huomio tätä mitä kirjoitin!!!!!).
Nykyäänkin viihdyn paljon myös toisaalla ja koneita en kanna mukana, vai mummo-kapula jolla ei pääse nettiin ja en pidä sitä ittelläni oikein tarpeellisenakaan!. Olen senverran mukavuuden haluinen että se =tämä kirjoitus alue pitää olla viin iso että on sit helppo toimia......
Ja sit ku tuun tänne keittön pöydän äärelle ikkunan viereen ja kattelen samalla torille ni naputtelen niitä monenmoisia murusiani ja jossain vaiheessa haluan oppia laittamaan myös jotain lisää, eikä vaan pelkkiä kirjaimia perätysten, vaikka niistäkin saa asiaa!
Mutta kun teen, siis harrastan kaikkea kaunista käsilläni. niin eiköhän niitäkin pitäis esitellä teillekin, PITÄÄ, kunhan ope tulee tänne ni yritetään sitten.... ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti