Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

maanantai 12. heinäkuuta 2010

MAIJA MEHILÄINEN MUISTELEE

Tänään on semmonen päivä että tehdään lämpöennätyksiä, sen sanoivat oikein viralliset tiedoitusvälineet, nyt jo tuntuu siltä, vaikka ei olla puolessa päivässä viellä.

Sirkusautoja meni liuta kadullani kohti hipposta, tarkoittaa että sirkus tulee kaupunkiin! En ole käynnyt moneen vuoteen, vaikka sirkus on mieluinen mulle, vaikka siellä haisee, jos on elukoita. Ainakin muistossa on ne hajut, tottakait taitavat amattilaiset.
Sillon kun asuin itänaapurissa, kävin aina kattomassa uuden porogrammin ja jotekin muistelisin että se vaihtu usein, mitä lie usein tarkoitaa , mutta mielelläni vein vieraat kanssani sinne! Sirkusrakennus oli vanha ja perinteinen, paikoillaan pysyvä, vain pelkät artistit kierteli ja ol kansainvalinen.
Sirkus oli melko lähellä, lävelymatkan päässä kotoo, siihen aikaan kilometrit oli paljon lyhkäsempiä ku nykyään!?
Lapsena meidät kyllä vietiin sirkukseen, että vissiin olen aina tykännyt siintä elämästa! En ole koskaan uhkaillut että karkaisin sirkuksen mukaa, ei ole ollut tarvetta, koska pääsin mukaan kiertolaiselämään ihan vanhempieni virallisella luvalla!
Olin alaikänen kun muutin ekakertaa ulkomaille ja siihen tarvittiin vanhempien kirjallinen lupa, luottivat vilkkaaseen nuorimaiseen!!Tämä on just sitä, mitä jokainen tarvis, luottamusta puolin ja toisin ja siintä johtuu hyvä itsetuntoni.
Kait, uskon, että sekin helpotti päätöstä kun Pirkko oli lähtennyt muutama kuukausi ennen mua Saksaan, suoraan koulun penkiltä!?
Eipä tarvinnut isän/äidin katua päätöstään, pärjäsin hyvin, ja saksan jälkeen tuli monta muuta maata jossa asuin töitä tehden ja opin aina uuden vieraa kielen!

Tarkoitus on kirjoitella ja muistella menneisyyttäni, koska sain tämän läppärini just sitä varten että jälkipolvi saa tiedoksi missä on oikein menty. Vähän kait erikoista koska pystyn kattomaan avoimin silmin jo elettyä elämää, voihan tietysti olla etten muista läheskään kaikkia, voi olla helpotus muille ja mulle!Revittelen omaa elämääni avoimesti ja varoitus teille muille, koska melko varmasti myös käsittelen muitakin hauskoja ja mielenkiintoisia asioita, koska se antaa monenmoista murua blogini lukijoille, sukulaiset, ystävät ja kuuluisat kylänmiehet....hih-hii....nahdään näillä sivuilla....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti