Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

MANSIKAT

Nyt on masikkapulma menossa, koska en oikein osaa päättää että ostanko eli en!!!????
Pitäis kait listata samanlailla ku ennenvanhaan tein, kun en aina ollut varma että jätänkö vai jatketaanko. Tässä tarkoitan niitä idioottimaisia muka serustelu suhteita, laitoin listan, yläriviin - miinusmerkki ja + plusmerkki viereen ja eiku kynä käteen ja listaamaan.
Niinhän se tietysti meni että miinukset voitti, eli siis niitä löyty enenman aina ku plussia!

Vissiin pitäis lopettaa listojen teko, ei sillä en mä ole vuoskymmeniin niitä tehnytkään, jossain vaiheessa se oli hauskaakin, olis pitänny ne arkistoida, oikein nimen kaa, kuvia en ole koskaan näistä listahenkilöistä pahemmin keräillyt, joitakin on vielläkin tallella, mutta niissä ei ole nimiä, joten en tosiaakaan muista muista tyyppiä edes kuvan perusteella.
Valokuvia en ole ruukannut repiä ja polttaa, tarkoitan edelleen lista tyyppejä, koska mitään suurta draamaa heistä en koskaan saanut, joten olen vain jättänyt ne oman onnensa ojaan, näin leikkisästi tokaisten, ovat jossain suklaarasioissa ja jotkut ovat liimattuna oikein albumiin!!!

Eikait niitä + - listoja kovinkaan monta tehnyt, mutta tehtiin ainakin yks tai kaks kertaa!
Porukalla tehtiin ja porukalla luettiin ja uskoisin että naurua piisas, mutta siintä en ole ihan varma miten ne toteutu, ei kait se niin vakavaa ollu, et tosissaan ois uskonnut ja listojen mukaan omaa elämäänsä ois elännyt, ainenkaan minä!

Ne mansikat muuten. en listaa ja enkä osta ainenkaa tänään, koska ne pitäis käsitellä ja yms.
Loppujen lopuks, en taida niitä tarvitakkaan niitä, no teenpähän mitä teen, mitä tässä etukäteen miettimään tämmösiä mansikka juttuloita, kun muutenkin mulla hoituu jutut aina ajallaan ja ilman suurempia pohtimisia ja tulos on se mihin olen aina vähintäänkin tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti