Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

tiistai 20. heinäkuuta 2010

SÄRKÄNNIEMEEN...

Liika kuumuus ja kosteus oli poissa, joten mummutkin pääs liikkeelle, oltiin jo siiretty lähtöä koska minä olen sellainen rinsessa joka ei oikein tykkää liiasta kuumudesta, lapset ja jopa Pirjokin(nimi ei ole muutettu) jaksaa kuumuutta ja hikevää ilmaa paljon paremmin kuin mä!

Yksinkertainen syy on että olen erittäin mukavuuden haluinen, jos olis ollut edes yksi orja joka olisi leuhotellut strutsinsulkaviuhkaa mulle ja tarpeentullen kantannut reppuselässä, Lauri(nimi ei ole muutettu) joka on SM-amerikkalaisessa jalkapallossa olisi ollut meidän jengin ainut joka olisi pystynyt jokinmoisiin kantohommiin, jopa uskon että 1oo kg olis noussut maasta melko kevyesti , M U T T A, se olisi ollut jo suoraan sanoen lapsen hyväks käyttöä, koska Lauri on alaikänen, vaikka komea ulkonäkö näyttää kaikkea muuta!

Tämä meidän prinsessa on Henrika(nimi ei ole muutettu) jota myös ihailen todella monessa asiassa! Ensinnäkin uskomaton rohkeus, jota ei uskois sievässä ulkonäössä olevan!?
Kun lipun tarkastuksen jälkee pääsimme Särkiksen ns.hupialueelle ni nämä kaksi hurjaa lähtivät vauhdilla ja me mummut seisoimme ku tikut p-ssa ja yritimme katella että minne hävisivät, pituutta on kummallakin vaadittavat määrät, minäkin joudun heitä kattomaan ylöspäin ja järjen käyttö yhdistettynä heillä on on näin vaatimattomasti sanottuna +10, joten meille mummeleille se asia toi suurta helpotusta!

Jengiin kuuluu viellä kolmaski linkki, se todellinen PRINSESSA, mutta sattuneesta=tunnetusta syystä jonka me sisäpiiri tiedämme, mutta olisi multa vähän tyhmää nyt yleistää tätä asiaa, ei ollut tällä kertaa mukana, mutta uskon että seuraavalla kerralla ollaan taas kaik`yhes koos!?

En muista kuinka montakertaa olemme tän Särkiksen reissun tehneet porukalla, mutta sitä voi sanoa perinteeksi, koska teemme sen kesäsin ja voi olla et jos joku jää pois, ni sillä on kyllä hyvä syy...
huvi
Toivon että ens´kesänä olen kirjoittamassa tulevasta retkestä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti