Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

perjantai 3. kesäkuuta 2011

HOROSKOOPPI KAKSONEN !


Kesä on Kaksosten aikaa!
Näitä löytyy lähipiiristäni muuten aika monta, joten tämän horoskooppimerkin  kommentointi onnistuu helposti. Tässä toimii ihana Eila-tätini 91v. sekä Pentti-velivainaa, häntä ikävöin edelleenkin!
Sanoisin Kaksosten olevan se, joissa on eniten positiivisiä ominaisuuksia ja jopa allekirjoitan sen.
Tämä, olipa hän nais-tai miespuolinen, niin aina toimii ystävyys toisen-ja oman lajin kanssa. Koska hän on vilkas, sopeutuvainen, utelias, avoin, valpas, vastaanottava jne. Synnynäinen puhuja ja erinomainen keskustelija, diplomaattinen, kiinostunut eriasioista.... Tätähän jatkuisi loputtomiin, mutta mielelläni korostaisin näitä asioita, lisään viellä yhden, mahottoman hyvät kädentaidot. Olipa kyseessä, penseli, vasara, kauha, koneet, kamera, niin aina pelittää. Luova mielikuvitus ja jutustelu jota on mielyttävä kuunella, jopa eri taidelajit luonistuu  kuin paremmaltakin oppineelta.
Vähän jo tuntuu liiottelulta, mutta näin ne toimii minun Kaksoset! Koitin miettiä niitä toisia ominaisuuksia, joista voisn mainita, en vaan löytännyt sellaista, ihmettelen1  Tasapuolisuuden vuoksi, voisin todeta että, jotkut piirteet näistä Kaksosten merkeissä syntyeillä, ovatkin toisille se "punainen vaate"!!! Itse olen Härkä ja minuahan se "punainen vaate" ei muuten ärsytä lainkaan. Ihan vaan, muodon vuoksi ja toisten iloiksi voisin päästää suoraan ja sarvet tanassa päin, muuta tokkopa vaivaituisin kovin herkästi siihenkään...hih-hii!
Elämässahän käy useinmiten niin, että lahjakkaista ja sopeutuvaisia ihmisiä kadehditaan ja panetellaan eniten, mutta hehän sen useimiten kestävätkin. Eivätkä laskeudu samalle tasolle, jotteivat olisi samankaltaisia kuin ko.olevat yli-ihmiset!

Olin tehnyt luonokset jo aikaisemmin näistä mun kolmesta uusimmista horoskooppiumerkeistä, vaan en löytänytkään niitä tällä reisuilta Bp-stä. No, täältä hän ne oli, en vaan pakannut niitä repppuuni lähtiessä. Nou hätä, maalasin ne sit suoraan, omasta päästä! Samoin kuin se entinen ukkeli teki ne kuuluisat linnunpöntöt, tämä on se sanonta josta tykkään ja käytän. Ne  kaksi muuta ovat Kalat, Vaaka ja valmiina on myös Skorpioni. Härkä, Leijona ja Kauris ovat jo olleet esillä. Suunittelen  niitä toisiakin mielenkiintoisia taivaanmerkkejä  jotka on myös tarkoitus jossain vaiheessa tekaista.
Tämähän on leikkiä ja hauskaa  ja kovin tosissaan ei kannata horoskoopin mukaan elää. Samat sanat sanon ennustajiin ja toisiinkin noitiinkin. Itse uskon siihen että ennalta on määrätty minunkin kohtalon tie ja otan vastaan mitä annetaan. Pystyn kyllä erottamaan edelleenkin kuka se Ohjaaja on, yritän huomioida ja noudattaa niitä. Vaan sitä en kiellä etteikö mieli tai kieli veisi joskus myös toisaalle....!?
Tätäkin tarvitaan elämässa jottei se kulku olisi liian tavanomaista ja yksioikoista.

Lämpöä ja hyvää mieltä KAKSONEN, ruusu sinulle ja samalla toisetkin lajitoverit ansaitsee oman osansa tästä nöyrästä toivomuksestani!

8 kommenttia:

 1. Tuollaisiahan nuo kaksoset taitavat olla - niinkuin suuri osa muihinkin aikoihin syntyneistä - ainakin aluksi.

  Vallanhalua, ahneutta ja heikkoa itsetuntoa löytyy kaikkialta, mistä lie nuo ominaisuudet sitten saammekin, tuskin ainakaan syntymäpäivälahjoina. Sanoo taas leijona, jonka pitäis olla suurellinen, tuhlaileva ja keskipisteeksi haluava - huh, huh, en kai...

  VastaaPoista
 2. Mina en paljoakaan tieda horoskooppimerkkien ominaisuuksista.İtse olen jousimies.
  Mutta kaunis on tuo maalauksesi.Siina on jotain herkkaa ja suurta lempeytta myös.
  Kivaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. En usko horoskooppijuttuin, mutta luveksin kyllä joskus omaani antaumuksella, joistain lehistä, mitä luvataan tulevaksi viikoksi. Hyvin olet kaksoset laittanut tauluksi.:)

  VastaaPoista
 4. Minusta on kiva lueskella horoskooppeja, paitsi omaani myös muiden ja verrata luonnehdintoja tuntemiini ihmisiin. Ja joskus on todella käynyt niin, että omakin "horroskaappi" on osin pitänyt paikkansa.
  Kiva nähdä joskus Vaaka-maalauksesi!
  Leppoisaa viikonloppua, Maikku!

  VastaaPoista
 5. PIKOLINI, kyllä se vain osaa horoskooppi kertoa, jokainenhan meistä on niitä lukennut ja lukee...;)

  SATEENKAARI, kiitos, enhän minäkään tosissaan horoskoopeista mitään tiedä, mutta mukavata on maalata ja kommentoida...;)

  NENUNEN, kiitän, jos hyvää lupaa ni kait ois parempi uskoo, kerran mietettiin mikä lehti kirjoittaa parhaat, ni oli jompikumpi Iltajulkaisuista!? Tietysti en muista kumpi, pitäisköhän taas ruveta lukemaan...;)

  "anja", sama mulla, mukava vertailla samanmerkkisiä ihmisiä toisiinsa ja jälkeenpäin lukea ennuste tulevasta vuodesta, varsinnii jälkikäteen!? Eikä mikään pitänny paikkaansa...;) Laitan muuten sen puntarin esille nyt kesällä, ennen aikojaan. Kiitos viikonlopun toivotuksista, olisi ollut tupla perhejuhlat Espoossa, mutta en päässyt lähtee, vanhat vaivat,ei voi mitään, vähän kyllä harmittaa...;/

  VastaaPoista
 6. Kaunis ja varmasti hyvin kuvaava maalaus, vaikka en taida yhtään kaksosmerkkistä tunteakaan... Alkukesä aurinko järvenranta uinti vihreys.... olis varmaan ihanaa olla alkukesän lapsi :)

  VastaaPoista
 7. ANJA, kiitos! Ihmettelen miten monta "kaksosta" mahtuu lähipiiriini, tänäänkin on kahdella synttärit,4v. ja 20v. Ylihuomenna 17v. Piti oikein laskea mikä aika oli yhdeksän kk.sitten...;D

  VastaaPoista
 8. Täältä kaksostyttö ilmoittautuu! Tykkään valtavasti tästä taulusta. Kerrassaan upea. Siinä on se auringonvalo, johon olen syntynyt. Ja feminiini-maskuliini - upea työ. Jos joskus haluat luopua, niin tulen hieromaan kauppoja :)

  VastaaPoista