Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

perjantai 24. kesäkuuta 2011

KIRJOITA TÄSTÄ KUVASTA!

 

Heti  lähti nauha pyörimään päässäni. Niin se vain on, että kyllä ne nämäkin jutut on tosipohjaisia. Itestäni tykkäävänä ihmisenä tietysti ekaksi...minä...minä..minä...:)
Toinen juttu koskee meitä kaikkia, tämä asia on tullut joskus silmilleni, ja uskon sen pysäyttävän vaikka hetkeksikin. Elämä kun täällä ei ole yhtä auringonpaistetta, silläkin on vaaransa.

Aurinko otan nykyisin aika maltilla, tästähän varoitellaan alvariinsa.


Vähän rauhaton tämä aurinko on, yritän keskelle laittaa, vaan ei usko, pomppii sinne tänne...minä mukana. Näköjään ei halua olla keskellä, olkoonsa sitten mielensä mukaan missä tuntee olonsa paremmaksi, siis etuvasen!

Tapanani on viljellä näitä hymiöitä ympäriinsä, koska sillä voi ilmaissa itseään, omaa sen hetkistä tilaansa. Viestittää "ilmeilään", mitä  nk.tarkoittaa!  Huomaan että täällä blogissankin on meitä, hyvä näin, tykkään. Tiedän että on myös henkilöitä joita tämä ärsyttää...miksi!? En ole saannut vastausta suoraan kysymykseeni vielläkään.
Kun kirjoitan jonnekin vain etunimeni, teen sen kaunokirjoituksella, siis Maija. Jiin kirjaimen lenkin muotoilen isoksi ja siihen laitan aina hymiön! Kaksi pistettä ja leveä naurava suu. Kirjoitukseni lopetan useimiten hymiöön. Korteihin se tuntuu menevän jo automaattisesti, joulukorteihin saatan lisätä tonttulakin mukaan, kaaren ulkosivulle. Oikein kun juhlistan niin saattaa olla korviksetkin matkassa, että tämmöstä hömpötystä  ikäihminenkin tekee. Viralliset allekirjoitukset jätän ilman jiin lenkin koristelua...:)

On myös toinenkin juttu missä tätä aurikoista naamaa kansainvälisestikin  käytettiin, Suomi mukaan lukien. Aurinkonaama-hymiö oli valiettavasti, kielletyn  kaupustelun jonkinlainen tuotemerkki. Muistan lukeneeni lehdistä kuvineen ja kaikkineen kauheuksineen aineista joita kulki kädestä käteen. Lipaisu tätä paperin palan hymyilevää aurinkoa, aloitti vakavan riippuvuuden. Tästähän varoiteltiin kaikissa yleisissä uutisvälineissä, kuvin ja sanoin. Aineet ja kuvat vaihtuu, mutta systeemi toimii, isot rahat pestään ja käyttäjiä löytyy!

Halusin mainita ja muistuttaa, että auringolla ja hymyllä voi olla kaksikin puolta, niinkuin monessa muissakin asiossa. Toivon kaikesta sydänmestä, että me ja jälkipolvi osaisimme valita sen oikean puolen.

Virheitä ja vahinkoja sattuu ja niin tulee aina olemaan...mutta jospa osaisimme ottaa oppia niistä....
Minä, joka olen polttanut kohta kaikki päreeni, joita olen kannellut kainalossani, piponkin olen jo vaihtannut suurenpaan, tennareitten nauhatkin olen jo löysännyt sopivaksi, allekirjoitan tämän....;)3 kommenttia:

 1. Aurinko paistaa kuvassa nauraen, houkuttaa meitä hyvälle tuulelle. Oikein Maikku kirjoittaa, että vaarojakin on ... mielikuvat tekevä tepposia, joskus pahojakin, mitä ei oikein osata varoa tai varoitella. Netistäkin löytyy vaikka mitä.....

  VastaaPoista
 2. PIKOLINI,tätähän tämä on, valintojen mahdollisuuksia täynnä, oikea aurinko, oikeaan aikaan, oikeasti otettu on sitä luonnon OIKEATA ELIKSIIRIÄ, jota tarvitaan....:)

  VastaaPoista
 3. Nyt tasan vuodenpäästä kun luin tätä juttua, niin kuva on otettu pois, vissiin virman puolesta!? Ihan oikein koska se mainostaa sitä asiaa joka on jo lakisääteisesti kieletty!
  Monikaan ei tunnu tietävän tätä logimerkin toistapuolta!
  Kiitos valpaudesta!

  VastaaPoista