Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

OLONEUVOKSET OSTOKSILLA !

 
Selailin yleisiltä sivuilta kuvia jakkaroista, tämmönen vanha kiiltokuva löyty!  Oli jo lopetettu sivu huutonetissa ja rohkenin harjotella, jospa vaikka osaisin sen siirtää kaikkien iloksi....

Vissiin olen nyt selityksen velkaa, että  minkä ihmeen takia tähän oikein ryhdyin, niitä jakkaroiden kuvia hakemaan!?

Olen muuten perinjuurin kettuuntunut siihen, kun meiltä on otettu kaikki mummopenkit pois näistä cityssä olevista kauppakeskuksista. Ison äänin ja kirjoituksin toitotettiin FORUMin remontista  ja uudistuksista. Meiltä pyydettiin  uudistusehdotuksia, no tottahan kirjoitin näistä huilimispaikojen tarpeellisuudesta. Oikein asiallisesti kommentoin ja jopa perustelin mielipiteeni, omasta ja  lajitovereitteni puolesta.
Ei vaan oikein natsannut, vaikka saletisti uskoin asiaan.

SOKOS uudisti ja suurensi tavarataloaan ja ottivat asiakkaatkin huomioon, perinteinen ja menestyvä ostospaikka kun on aina ollut! 
Uusia penkejä on ripoteltu aina vain lisää ja meillä on hyvä asioida siellä edelleen, remontinkin jälkeen!
Ei tarvi ottaa omaa lypsyjakkaraa matkaan kun hilppasen maitokauppaan. Huilatessa tarkistetaan kuitit ja kukkaro, tutut tavataan ja sanalla ollaan!

Kun tässä totuuksia alko tulemaan, niin annan mielipiteeni kiertoon.
Ostovoimaa tarvitaan ja meissä ikänsä työtä tehneessä eläkeläisissä kyllä löytyy poveria tähänkin. Nythän vasta meillä on  omaa aikaa ja käyttää sitä vaikka ostareissa soppailuun. Sen olen myös todennut, että ensin huomioidaan ostoissa nämä nuoremmat, että taidampa ostaakin tämän heille..... Osaamme kyllä ottaa omat tarpeemekin huomioon. Niin kukahan minusta huolehtisi, jos en minä itse, kun edelleenkin osaan sen tehdä. Vaikkakin hivenen hidastettuna. Ei ole oikeestaan mikään kiire, eläkeläisenä minulla on hyvä olla, niinkauan kun jokinlainen kotrolli pelittää.
Tämä tiedoksi niille lähimmäiselle, jotka joutuvat tulevaisuudessa minua tarkkailemaan....

Mummopenkit takaisin ostarehin! Huru-ukot ovat löytäneet kahvilat, se on muuten hyvä se. Näkyvät viihtyvän erinomaisesti keskenään, kaveriporukoissa.

ps.jos ei hallitusta saada aikaseksi, niin tulee virkamies kokonpano eduskuntaan. Olen ajatellut laittaa paperit, vaikka Puolustusministerin paikan hakuun. Koska tämä penkkien puolesta taisteleminen on nyt tapetilla ja olen ottanut sen oikein päivänpolttavaksi  tärkeeksi asiaksi.


.
.....ja tämäkin löytyi, kummatkin kiiltokuvat ovat kuin allekirjoittanut itte olisi ollut mallina......

8 kommenttia:

 1. Hyvät kuvat löysit ja sait vielä blogisi koristeluksi, niin ovat näköisiäsi. Tästä kyllä näkee, että "mummoissa on poveria" - se kannattais ottaa huomioon siellä palvelupuolellakin. SIIS - penkit paikoilleen ja jakkarat pyllyn alle.

  VastaaPoista
 2. PIKOLINI, muuten sanovat meitä samannäkösiksi,vertasin oikein tota kansallispuku kuvaa joka on ensin,siihen sun blogis"siellä sun täällä" kansallispuku kuvaan..totta puhuvat..;)

  MUMMELI, jotkut ei varmaan edes huomaa että ei ole penkkejä kauppareisulla, joissa hetken huilis!? Ilman näitä, jäisivät minun ja aika monen toisenkin mummelin ostokset tekemättä...;)

  VastaaPoista
 3. ... meinaat tuota mein äitin mekossa olevaa kuvaa: http://siellasuntaalla.blogspot.com , mun kuva vaan on otettu nuorempana, mutta näöstä tuntee.

  VastaaPoista
 4. Nämä kiiltokuvat on niin ihania, tutunnäköisiä, ylempi lienee minulla joskus ollutkin. Kyllä penkkejä minäkin tässä kaipailin, tytön kanssa vaatekaupassa... otin sitten sovituskopista penkin ulos ja istuin sille :) Asiaa kirjoitat!

  VastaaPoista
 5. ANJA, en muuten ollut koskaan nähnyt sitä ihanaa lehmää kansallispuvussa, enkä sitä maalariakaan, ihastuin välittömästi kun hokasin ne. Tarvii kait joku päivä ottaa aare-arkkuni esiin siellä on niitä kiiltokuva vihkoja! Muuten vielläkin kattelen kaupoissa kiiltokuvia kun kohalle sattuu, olen maalannut monet eläintaulut pieni kiiltokuva mallina.....;)

  VastaaPoista
 6. İhanat vanhat kiiltokuvat.
  Jospa ne Forumin kahviloitten omistajat ovat olleet asialla.Kun kauppakeskuksessa ei ole istumapaikkoja muualla,kuin kahviloissa,niin se tietaa lisaa asiakkaita.
  Mutta mina kylla kayttaisin Sokkarin kahvilaa myös istumisen tarpeeseen,jos sellainen olisi.

  VastaaPoista
 7. SATEENKAARI, joo ilmanmuuta uskoisin että kahviloitten ja ruokapaikkojen pitäjät haluavat, tottakait asiakkaita heille ja ymmärän sen....;)

  VastaaPoista