Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

sunnuntai 1. elokuuta 2010

RALLIT OLI JA MENI !

Niin ne meni nämäkin ajot, olivat päivää lyhemmät kun aikaisempina vuosina.

Vissiin oli tarkoitettu meille, jotka olemme kaikenikämme niissä mukana olleet. Tiesivät että nyt on sopiva aika lyhentää juhlimista ja lopettaa päivää aikaisemmin. Jaksoin hyvin ja väsy ei tullut missään vaiheessa, koska kuuntelin koko ajan radiosta selostusta, ei sit tarvinnut mennä mehtiin rämpimään, vaikka kyllä sekin oli silloin ihan kivaa.

Varikolla en käynnyt ja kävelykadulla käväsin ostamassa kaksi lakritsinauhaa, jotka söin penkillä ja kattelin ihmisiä...HÖH...

Ajattelin ja tarkotus oli lähtee iltamyöhään ulos, rallikansan seuraan, mutta...

Vaan kuinkas kävikään, menin yöllä ylimmänkerroksen mattopartsille nojailemaan ja mulla oli loistava näkoala yli kaupungin ja seurasin uskomattoman upeeta ja kovaäänistä ilotulitusta omasta mökistäni.

Tuli se laiskuus, son osa tätä ikää ja huomasin että näinkin voi tehdä. Muuten usein teen asiat lyhimmän ja helpomman kaavan mukaa, se käy mulle ja multa melko hyvin.

Ilotulitus oli Suomen suurin ja se kesti puolisentuntia. Vielläkin ihmettelen että miten ne saivat raketeilla aikaan sydänmiä, kaiken kokosia ja erinlaisia kukkasia!?

No, mitäpä tässä ihmettelemään, ammatti-ihmiset osasiva työnsä!

Tämä juttu oli vasiten laitettu vedenpäälle, vissiin joku lautta ja tarkotus oli se että vesi laitto esityksen moninkertaiseksi ja hylsyt eivät tehneet haittaa. Näkyvyys oli kaikille hyvä, olit sillä- tai tälläpuolella Jyväsjärven. Taikka sit vähän kauempana niinkuin mä, mutta mulle ei nkynnyt se vesi, valitettavasti.

Suomihan sen kisan voitti, niinkuin ol tarkotuskin ja Juhakin näytti että kyllä täältä vielläkin pesee, ottakaa oppipojat mallia moninkertaiselta maailmanmestarilta.

TAPAMISIIN ENSI VUONNA......1 kommentti:

  1. No, niin se ralli taas oli ja meni. Minä en taaskaan ollut mukana. Entisiltä ajoilta, ainakin 40 vuodelta, on hauskoja muistoja ja monia kokemuksia.

    VastaaPoista