Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

maanantai 9. elokuuta 2010

Julkisuuden kirot!

Vähän kyrsii vielläkin, ku yöllä joku älypää laittaa idioottimaisen viestin, ja sen jälkeen unoset lens harakoille! Just näitä on liikkeellä vähän joka puskassa tahi joka toisessa, kukkuvat kaiket yöt ja kiusaavat toisia. Sitten aamuyöstä nappi naamaan ja nukutaan koko päivä, Tätä sit jatkuup vuuesta toiseen!!!!!

Ajattelin niitä tosijulkkuja jotka ovat vähän enenmän esillä ja tunnetuja, minkalainenhan rimputus ja rämpätys heihin kohdistuu?!
Minä onneton kirjoitin pienen pakinan "Keskisuomalainen" lehteen, ni jo kansa älähti, olivat laittaneet pääkirjoitussivulle jotta kakki huomas! Keskustelusivuilla alko jumputus, keskenään taiselivat totuuksistaan mukamas, toinen hävis jo esiviivoilla, että voi voi voi.....

Se tekstiviestin kirjoittaja käski mun kiinostua enenmän oikeenkirjotetusta äidinkielestä eikä ralleista. En tietysti vastaa vaikka miel ois tehny, mutta jos satut tämän lukemaan ni sulle neuvo, että opettele numerot ja sitten kellonkäyttö, jotta ymmärtäisit ajan. yön ja päivän eron. Seuraavaksi harjoittele kapulan käyttöä, ja kolmannkesi opettele käytöstavat ja siihen lisäisin että kato peiliin ni näät kuka siellä oikein on neuvomassa muita kun ittekin on täys kaheli.

Asiallisia neuvoja ja normaalin aikaan annetut ohjeet ovat arvossaan, ja otan niitä mielelläni vastaan, mutta sinä tuttu tai tuntematon olet säälittävä tapaus......mutta lähinmmäinen kumminkin, joten toivotan voimia että valo voittaa pimeyden ja elosi normalisoituu...

Sen pituinen oli se....

1 kommentti:

  1. Niita on,jotka eivat eota yöta paivasta,ja tekstarinkin laittavat juuri silloin,kun ajatus kulkee.
    Kerrontasi on ihanaa,ja saa hymyn huulelle.
    Terveiset helteisesta Antalyasta.

    VastaaPoista