Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

perjantai 13. elokuuta 2010

Valokuvia tulla tupsahti pieneksi piristykseksi!

Luulin ja kummastelin minne hävis pari mun kirjoitusta, syyttelin vaikka ketä! Mutta en tietysti päin pläsiä, vaan ihan itteni kaa, ni ei tuu pahempia riitoja, mutta ne löyty onneksi.
Openi, sisareni Pirkko tul tänne, hän ku osaa ne temput, löyti jostain ja pani esille, ni siintä johtuu et "Rally 2" on nyt vasta luettavissa.
Teki myös muitakin uudistuksia ja leikkitteli valokuvien kaa ja sillä tuli muutama näkyviin ja sitten niitä tulee myöhemminkin lisää, ajan kaa, heti näytti sivut kivemmiltä silmiin.
Taulu ovat omia töitäni ja niitä on paljon täällä kotonani, ja melkoisesti myös maailmalla!?
Koruja pitäis kameran sisään laittaa ja sieltä tähän vehkeeseen. mä kävelen melko koristeltuna tuolla kylänraitilla, että  aina on näyteet mukana jos jotain kiinostaa, killuttimia korvissa, kaulassa ja käsissä.
Ne kuvahommelit pitäis jossain vaiheessa opetella. Ihastuin kaimani blogiin, koska oli hyvät sivut  ja oli kiva selailla, että terveiset vaan sinne Turkkiin, tässä välissä!

Viikko meni ja P lähtee takas etelään ja muutaman viikon päästä viellä etelämmäksi ja pärjäilen läppiksen kaa, onhan mulla apujoukkoja täälläkin ja pätevää totisesti! Mutta Pirkolle on helpompi valittaa jos ongelmia tulee!??
-Muuten hyvin olen oppinnut ja paljon asiaa, ja musta tää on mielenkiintoista, mutta melko aikaaviepää, että ruukkaa jäädä muut harrastukset toiseks!

Taas tuli mustia nappeja näpytettyä.... ;)

1 kommentti:

  1. Kiitos,kaima terveisista.
    Hyvinhan olet oppinut.Mina jo olen tata opiskelua tehnyt blogimaailmassa kolme vuotta,ja netin kanssakin muutaman vuoden.Mukavaa puuhaa.
    İhania nuo tekemasi taulut,Ja varmaan korutkin.
    Voipi olla,etta tulen kurkistamaan niita livena" vuodenvaihteessa.

    VastaaPoista