Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

perjantai 13. elokuuta 2010

R A L L Y osa 2

Nyt jäi vissiinkin Räikkönen näkemättä, kun en lähtenytkään ulos illalla, odotin että lämpö laskis edes joitakin pykälöitä, että siellä tarkenisi edes istua varjossa, no ei sit niin käynytkään ja jatkoin EM-yleisureilun seuraamista tv-stä.

Maradellon punainen X-formulakuski jako nimppareita kapula liikkeessa, muuten niin pieni liike ettei sinne mahdu ku jokunen ihminen, toivottavasti olivat ottaneet lisätilaa kadulta, sillä uskon että jengiä oli liikenteessä, koska munkin oli aikomus sinne mennä, ja olen huomannut että missä haluaisin olla jokun julkun kaa, ni kaikki muutkin ovat niin päättäneet olla just siellä!?

Empäs mennytkään, ihmettelivät varmaan KAIKKI että missä on se kävelykadun tunnettu kaunotar, kun sitä ei näy...... no saivat ihmetellä.... ja sitäpaitsi olen jo nähnyt NIIN monta MMestaria että! ! ! Jos en nyt elävänä ni ainakin telkussa ja lehdissä on melko usein heistä kuvia, joten en uso että hävisin tässäkään paljoo, kait......(olisin halunnut tavata rallikuskiräikkösen, koska son komea poika ja osaa puhua/naureskella, siis mielenpiristystä vanhoille rouville, tarkotan lähinna itseäni, koska toisten puolesta en voi kommentoida näin arkaluontoista asiaa!)


Huomenna pitäs vähän helpottaa, koska olen koko päivän tanssinnut sadetanssia, no ei ole pakko sataa mutta jotain on tapahduttava, muuten on nolo juttu koko homma, asun muutaman askeleen päässä kohteesta jossa aina tapahtuu ja näkyy ja siellä on aina ollut koju jossa myydään irtolakritsia ja se maksaa euron nauha, ostin kylläkin jo Särkänniessa sellasen joten ei kait mun ole tarvis sinne mennä, menen sitten ens`vuonna!?


Kerran ku Pirkkokin (sisareni, nimi ei ole muutettu)tuli taas tänne synnyinseudulleen rallia seuraamaan, käy rallien aikaan harva-se-vuosi, se kerta mitä tässä muistelen, sato koko ajan eikä nähnyt yhtää numeroautoo, vaan.....mikä säkä kun lähti junalle, ni Tiilitalon edessä oli poliisin Trapantti, Puolasta, polisiit olivat päättäneet antaa virka-apua rallien ajaksi virkatovereilleen!


Se oli muuten hauska juttu, jonka olin melkei unohtannut, ja me kaikki paikkakuntalaiset olimme kiitollisia avusta!


Toivonkin että ihmiset vaivaituisivat edes joskus olemaan vähän huumor`mielellä, ittelleen ja kanssatovereillle, sen tekee hyviä vuosia lisää meille kaikille......
1 kommentti:

  1. Eihan sita lakua tarvitse ostaa,istuppa munkkikaffeelle,ja kuulostele paivan kuulumiset.
    Halaus paivaasi,ja tapahtumiisi Antalyasta

    VastaaPoista