Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

tiistai 17. elokuuta 2010

Mikä mättää?

Tätä kysyy KESKISUOMALAINEN sanomalehti, täällä koneessa!?
- Kyllä muuten tuntuu mättäävän vähän joka asia, noita lukijoita ku seurailen ja aiheet ovat semmoisia joita en edes itte huomaa, No, tietysti huomaan jos koiran p-kaan astun, niin on käynnyt kerran jos toisenkin. Kyrsiihän se sillä hetkellä, melkoisesti! Koska sitä ei saa kovinkaan helposti lipposen pohjasta pois, varsinkkaan tämmönen ku mä!? Joka ei pysty yhdellä jalalla seisoo, kahdellakin on suuret vaikeudet, vaatii tasapinon hallitsemista, ei toimi mun ropalla!
- Asun BULEVARDIN varrella, tarkoittaa että se kusetuspaikka on ikkunin alla ja keskustassakin on paljon niitä huussin tarvitsijoita. Onni tässä asiassa että asun neljänessä kerroksessa, keväthajut  eivät ylety tänne, ihan heti aineskaan.....aistitkin tuntuu iänmukana heikentyneet, vai oiskohan niin pystyn valikoimaan asteikot omiin aisteihini, niin se tottavie onkin - hyvä,suosittelen!
- En aina huomannut mihin olin jalkani laittannut, ni se vanha juttu toimi..... Ihmettelin vain aina P-KA haisee minne menen, miten se on oikein mahdollista, tottakait ilmat vaihtuu multakin hanurin kautta....mutta ku en paukutellut, tietoisesti juuri silloin..... Varsinkin lenkkarit kerää hyvin tätä lannotetta ja on tosi vaikee poistaa, kun pohjat on tehty p-kan keräämistä varten ja mulla se toimii loistavasti. Ketähän kiittäis? Itteeni tietysti, mulla on isolaajakuvastin, siis peili, eteisessä, meen sen eteen, katon, kysyn ja kiitän.....
- Tämä mun erikoislaatuinen huumori toimii aina ja olen taas omillani, kerranviel`pojaat ja kiitos!

Ei tämä mua mätä, koska se on kansainvälinen asia, ei kannata käsitellä meidän
KESKISUOMALAISESSA, vaan jossain EUn tai YKn, tai NATOssa, onhan noita komissioita, vai mitä ne oikein on!
- Enemmän tarkaavaisuutta, toivon itselleni.
- Kunnon ohjeet mihin astua ja monella kielellä, kuvien kera, että lukutaidotomatkin ymmärtää, please!

ps. Kyllä JKLÄni jää pronsille tän mun toisen kotikaupungin Budapestin rinnalla, mutta kultamitalisti on on taas Neuvostoliiton Leningrad, kahdeksan vuotta meni niissä talkoissa siellä, banjot soi ja p.........

2 kommenttia:

  1. Olen kuullut,etta Keskisuomalainen olisi puolueelinen lehti.
    Miten tassa jutussa.Menikö koirien,vaiko niitten koirankakkojen kenkiinsa keraajien puolelle.HİH.

    VastaaPoista
  2. Keskisuomalainen oli maalaisliiton lehti, mutta aika muuttuu ja sanomalehtienkin on pakko pysyä ajan hengessä! Pääliköt muuttuvat ja ottavat yhteistä linjaa lukijoiden kaa, kun meitäkin on joka lähtöön. Henkilökohtaisesti olen ottannut lehden omakseni, mielenkiintoisia sivuja netissä ja erinomaisia keskusteluja. Viimeinen kirjoitukseni on poikinut melko pitkän ja ihan älyttömät jutut, rupesivat toisiaan syyttelee ja mun perusasiani jäikin heiltä melko alussa jo unholaan, heidän keskinäisessä väittelyssä..höh.. Kirjoitin eilen uuden pakinan ja odottelen... Asiat joita otan omakseni, ovat aina myöteisiä ja tällä mun kielelläni kirjoitettu, huumorilla höystäen.

    VastaaPoista