Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

tiistai 22. helmikuuta 2011

BLOGITUNNUSTUSEilen illalla kun vilkaisin viellä, että oiskohan jotain uutta....Säteitä & häivähdyksiä blogin Anja oli muistannut minua!
Olin vähän ulkona ja vilpoista pukkaa edelleen , sormia palelee vielläkin, mutta lämpiää kunhan tässä naputtelen aikani, siis asiaan!

1. Milloin aloitit blogisi?

Viimekesänä 2010 ja silloin oli se keskikesän juhla JUHANNUS.
*
2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Maijan monenmoista murua jo nimenä sisältää kaiken mahdollisen. Minusta tämä on sellaista nykyaikaista kirjeen kirjoittamista ja parastahan siinä on kun saat melkein välittömästi siihen jonkilaisen vastauksen. Myös tietojan tallentamista kuvin ja sanoin. Hyvä homma kaiken puolin, minulle ja ehdottomasti lukijoille.
**
3.Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

Uskoisin että se  spontaanisuus, koska kirjoitan asiat ulos sellaisenaan, miten suullinen ulosantinikin toimii. Tottakait jonkin verran tulee siistittyä , koska kirjoitus näkyy nenäni edessä, ja onneksi toi kontrolli pelaa jotenkuten, toivottavasti! Tähän "erityisen" sanaa lisäisin viellä, että kirjoitusvirheitä tulee paljon. Siintä olen saannut huomautuksia, niiltä joilla on rohkeutta sanoa se. Mutta, totuushan on se että persoonani kärsii jos joudun kaikki pilkut viilaamaan ja suurinosa ajastani menisi, oman kirjoituksieni korjaamiseen. Käytän ehdottomasti omaa värikästä kieltäni ja outoja sanoja ja kaikkea muutakin keksimääni. Kieliopillisesti oikein en varmaan koskaan tule kirjoittamaan, koska EN OSAA SITÄ.....;)
ps. tehdyistä omakätisistä töistäni  näkyy sieluni, mieleni sekä tunteeni kaikille ja ei ole koskaan tullut mielenikään salata sitä mitä olen !
***
4. Mikä sai sinut aloittamaan  blogin kirjoittamisen?

Tottakait, jos ihmisellä tuodaan tämmönen vehje ja tehdään kaikki valmiiksi, jopa oppia annetaan hyvää hyvyyttä ja kaiken lisäksi minun ei edes tarvinnut omaa rahaa käyttää, silloin. nyt eikä tulevaisuudessa. En kylläkää itse halunnut tätä, kielsin viimeiseen saakka. Kunnes kerran taas kun tulin reissuiltani, niin olohuoneen isolla pöydällä oli täma odottamassa. Olin sanonnut, ettei minulla ole aikaa tämmöiseen, se oli tosi! Pikkupakko sai minut nörtiksi, mutta minä itte halusin blogini, vaikka tunsin  sen ainoastaan vain  vain nimeltä.... opettelin ja onnistuin!
Onneksi ja tämä on sitä jota olen AINA halunnut tehdä...tunteen paloa, kun tässä oikein herikistellään!
****
5. Mitä halusiasit muuttaa blogisasi?

En mitään! Kirjoitin minkä kirjoitin ja sanoin minkä sanoin.....
*****

Jatkan tätä blogitunnustuksen viestiä seuraaville viidelle ja toivon , että vastaatte kysymyksiin...:)

Matalalentoa sanojen voimin.
*
Siellä sun täällä.
**
Sateenkaari.
***
Erinlaisia tapahtumia uusia ja ennen koettuja.
**** 
Anja Reginan aitta.
*****


Posted by Picasa

8 kommenttia:

 1. Ai tällaset terveiset. Otan mielelläni haasteen vastaan ja paneennun asiaan kunhan käyn ulkona ensin haukkaamassa happee, jotta ajatus kulkee paremmin ja osaan tyylikkäämmin kysymyksiin "valehella":D

  VastaaPoista
 2. Onnittelut!
  Ihanat nuo liljat maalauksessa, oikein ihan työ ♥

  Kivoja vastauksia :)

  VastaaPoista
 3. NENUNEN, kiitos, olet hyvä ihminen kun täytit toivomukseni...;)

  SEIJASTIINA, olen kiitollinen, kävin kirjoituksiasi lukemassa ja totesin että kun sulla on aika suuri määrä noita lukijoita, niin tunnutuksiankin tulee useinpiakin joka suunalta! Ajattelin laittaa kukkasiakin välillä esille kun niitäkin piisaa jakeluun...;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos,ystavani blogitunnustuksesta.Olen jo aika paivaa sitten tuonut julki sellaaisen seikan taalla,etta luovun naista palkintojen ja tunnustusten jakamisesta eteenpain.Kun ei niita voi kaikille lukijoilleen laitaa,ja valintakin on monasti aika vaikea asia,niin parempi olla jatkamatta.
  Mielessani annan tallaisen kuitenkin jokaiselle.
  Hyvinhan olet sinuksi tullut blogimaailmassa,ja mukava on kayda kurkkimassa.

  VastaaPoista
 5. Näin julkisesti kiitän pikkusiskoani. Tunnustuksia olen saanut jo pitkin tätä blogielämää - niinkuin koko oikeaa elämää. Vastaan kysymyksiin aikanaan, jos unohdan niin muistuta. Vastaaminen minulta ei suju "tuosta lonkalta vaan", kun olen tosikko enkä osaa puijata.

  VastaaPoista
 6. SATEENKAARI, vähän kyllä ajattelinkin niin, kun sulla on toi blogipiiri aikamoinen ja olet jo pitkään sitä pitännyt, sinun blogisi oli se joka antoi minulle potkua tän aloittamiseen/pitämiseen! Exraa oli se kun lapsesta saakka ollaan tunnettu....;)

  VastaaPoista
 7. PIKOLINI, ja tänkin arvasin, voin vastata puolestasi....mitä pienet edellä, sitä isot perässä....;D Toiseksi. ei muuten TOSI-TOSIKOT ikinunaan, koskaan vois kirjoittaa tosta vaan lonkalta, ja tunnustaa koko muailmalle, et ois muka TOSIKKO....hih-hii....;)

  VastaaPoista
 8. Niin,lapsesta saakka on tunnettu ja tunnetaan edelleen,mika on mielestani aivan ihana asia.

  VastaaPoista