Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

lauantai 5. helmikuuta 2011

EI KAIKKI OLE KULTAA MIKÄ KIILTÄÄ, KAUNISTA KYLLÄKIN!Kultaa ja kameeta kaulalle ja korviin killumaan!

Viimeinkin sain aikaseksi laittaa näitä uusiokoruloita näytille. Olen aikamoinen epeli löytämään alesta koruja, ja sitten hajoitan ne ja  kasaan takas, mutta oman mallin mukaan. yritän tehdä huolellista työtä siinä hajotusvaiheessa, en käytä vasaraa, vaan niitä pitkäkärkisiä korupihtijä ja muitakin työkaluja aina tarvittaessa. Jokainen korunosa on tarpeellinen, vaan narut ja useinmiten lukitusosat saavat lopullisen tuomion, siis ei uusiokäyttöä, koska ne ovat melkein aina huonoa ja epäkäytännöllistä materiaalia.

Tähän olen ottannut käsirenkaista helmet ja korviksista roikkuvat lantit. Pujoitin vahalankaa, koska siihen saa sen oivallisen kaksois-solmu lukituksen, jota voi tarpeentullen pidentää ja lyhentää.
Löysin ja ostin valtavan isoja korviksia, moniosaisia, jotka olivat tosipainavia korviin.  Korva kasvo alaspäin, melkein hartioille saakka, oli muuten aika vinhan näköistä, koksasin ennen romuttamista. Ai, muuten korviksien koukut vaihdan myös, jos en ole varma nikkelivapaasta metallista, muuten miten olisin muka varma....!?.

Tämmönen roskiksien rinsessa kun olen, niin tykkään näistä kauniista koruista, käytänkin niitä kulkiessani ja nämähän on tarkoitettu kaikille, niinkuin maalausenikin!Posted by Picasa

7 kommenttia:

 1. Tuohan on mukavaa, vanhat uusiksi ja niin saa mieleisiään koruja. Ihan hienoja ovat nuo kuvassakin olevat, hienot korvakorut!

  VastaaPoista
 2. Oi oi onpa kaunis, hieno kokonaisuus. Nuo lantit ovat ihastuttavat ja korvakorut aivan mielettömän kauniit. Hienoa !!!!

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit.Olet taitava moneen lahtöön.Ja varmaan on mukavaakin tuo puuha.
  Kivaa huomista sunnuntaita.

  VastaaPoista
 4. MUMMELI, korvikset onnistu kuvassa ja korvissakin olivat paikallaan ja voi huoletta pitää kun ei tarvi ihan hirveesti rahan perään itkee jos häviävät, kun on sitä halvempaa laatua! Ei sillä, mut harmittais jos toinen hukkuis, no tekisin toisesta sitten kaulakorun...:)

  NIINA, kiitos, ainahan se kivalta tuntuu, kun onnistuu ja viellä purkutavarasta uutta vääntämään...;)

  VastaaPoista
 5. SATEENKAARI, kiitos ja suosittelen, mutta kaikki tämmönen näpertely koukuttaa, ei väliä koska vois jäädä koukkuun ikäviikin asioihin, tämä onkin niitä lievempiä koukutuksia...:)

  VastaaPoista
 6. Kauniita ovat, tuotahan pitäskin kokeilla, tehä koruja uuvelleen. Mullon muutama hajonnut juttu, enkä ole poiskaan viittiny viskata, niistähän vois tehä uutta, hmm.
  Olen vanha uusilukija ja tulin uusoomaan lukijuuteni. Jouduin muuttohommiin sivuineni sattuneesta syystä. Ihmettelen vain miksi tuonne lukijoihin tulen ilman kuvaa ja "nenunen" nimellä?? Kun kuitenkin nikki on "Ihailija",, outo juttu? Vaan enpä siitä ota paniikkia, piä assii jotta yhteyvet pellaa.

  VastaaPoista
 7. IHAILIJA, kiitos, ja toivon että toteutat itseesi sillä tulet samaan multa paljon käyttökelpoisia vinkkejä tuunaukseen! Korut on naisen kruunu ja se piste kaiken huipuksi! Enkä tuomitse maskuliinienkaan korujen käyttöä, komea mies ja näyttävät koru.....MOISKIS, tuikkaan minä!

  VastaaPoista