Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

tiistai 15. helmikuuta 2011

HOROSKOOPPI KAURISKOMEAN KAUNIS KAURIS KATSOKAA,
ja tutustukaa, kannattaa
ehdottomasti!

Tämä keskitalveen syntynyt naispuolinen, hieman eksoottisen ulkomuodon omaava tähtimerkki. Jonka ylväs kokonaisuus huomataan, olipa hän kotirevirissään tai tai sen ulkopuolella, niin yleensä katseet seuraavat......
Tämä tarkoittaa ehdottomasti positiivista sanomaa, koska kauriin käytös on erittäin kurinalaista, oman itsensä suhteen. Tämä tulee hyvin esille esimerkiksi urheilussa, varsinkin joukkuelajeissa, joissa hän viihtyy ja onnistuu. Myös ison perheen sekä suvun arvostus luonistuu häneltä erinomaisesti, ystäväpiiri olisi mittaamaton, mutta onneksi kauriin oma kriittisyys toimii...

Kauriit ovat jonkin verran levottomia. hiven pessimistisiä, epäilevät joskus jopa itseään!
Vaikka ovat kunnianhimoisia ja pyrkivät aina vain parempaan ja korkeamalle.

Jotkut  kenties luulevat, että minulta on jäännyt vaaleanpunaist lasit silmille, kun kuvaan kaurista!? Voihan niin ollakin, mutta vain osittain, koska lähin kauriini on sitä mitä edellä kirjoitin ja annoin ulos tulla.Uskon ja toivon, että nämä ominaisuudet tulevat myös pysymään.
Kauriin ja Härän yhteiselo sujuu erinomaisesti, sen olen todennut.

Taulun ympyrä on se maailman kaikkeus, alpit kuvaavat kauriin pelottomuutta, asento luonetta ja komea kruunu näkyvyyttä. Ruusun ojennan hänellekin ja sen maalasin isommaksi ettei jäisi kauriin varjoon.

Nosca te ipsum - tunne itsesi !Posted by Picasa

14 kommenttia:

 1. Upea maalaus ja hieno luonnehdinta kauriksesta. Kyllä sinä osaat. Kuvassa on kaikki elementit kohdallaan ja värit sopusoinnussa. Kukatahansa kauris olisi siitä ylpeä! Sanoo vaaka...

  VastaaPoista
 2. "anja",kiitos huomaavaisuudesta! Teen välillä eri menetelmillä näitä maalauksi, jotta sais muutakin näkyville eikä sitä tavanomaista, näissä horoskooppi jutuissa se toimii hyvin. Sun kauriista kun luin niin päätin tän omankin näyttää,yksi merkki on täällä valmiina ja se skorppiooni, jossain vaiheessa esittelen sen tyypin! Sitten on ajateltava pikkuhiljaa loppujenkin maalaamista....;)

  VastaaPoista
 3. On tuo vaan nätti maalaus ja sinulla pettämätön värisilmä ja muototaju. Ja kaunis luonnehdinta merkistä kaiken muun lisäksi.

  VastaaPoista
 4. PIKOLINI, kun rupesin miettii miten sain nuo värit aikaseksi, niin en muista, raaputiko, rapsutin vaiko mitä lie tein!? Pohjustetulle kovalevylle kumminkin, sille saa hyvät värit, vaikka joutuukin kuivattaa kauemmin kuin kankaalle tekis! Kovalevyn tasainen puoli on mulle mieluinen työtekoväline...;)

  VastaaPoista
 5. Kaunis maalaus kauriista, onko kauriin aika?
  Itse kesän lapsi ja kaksonen, tytär on toinen sarvipää, mutta oinas :)
  Kauris on uljas upea eläin, ketterä ja rohkea ♥

  P.S kommentistasi blogissani kiitos, ne linkit on helppoja, ei muuta kuin lataa kuvan ja tallentaa, se on siinä, kokeile Maikku, kivaa leikkiä, sinäkin pidät näemmä siitä :)

  VastaaPoista
 6. SEIJASTIINA,kauriin aika meni, mutta kun en ole maalannut kaikkia, niin en voi ajallaan niitä esitellä!Muuten,kun olin niin vähän aikaa vasta tällä koneella leikkinnyt ja viellä kun ei ollut sitä asennetta....nyt vois sanoo että on jopa kivaa......;)

  VastaaPoista
 7. Niin siro kauris, voih kun olis syntyny kauriiksi vaan kun ei:( Ja kauriilla vaikeat ajat näin talvella. Just luvin lehtykäisestä, tästä paikallisesta, että meijän suunnille pitäs saaha pyyntilupa ilvekselle, se syöny kauriit vähiin. Valittaa metsienmiehet. Ahaa, eksyin aiheesta, tai, no juu sivusihan se jotenkin, kaurista. Ehdottomasti, olet taitava maalaamaan, kauriisi on ylvään ja vaikuttavan näköinen:o

  VastaaPoista
 8. NENUNEN, asiaahan puhuit aiheesta, en ole muuten koskaan luonossa tavannu kaurista, vissii harvassa niitä on! Kerran radiosta tuli varotus, että kaks hirvee loikkii tässä keskustassa ja pitäs pysyä sisällä. NO, minä tietysti pinkasin samantien ulos, kun sanovat niiten olevan melkein mun ikkunan alla...en nähnyt hännänpäätäkään, saatikka sarvia...;)

  VastaaPoista
 9. ANONYYMI, kauris....muuten kun kirjoitan sitä asrolookista osaa, niin lukasen kyllä ns.ammattilaisten tulkintoja ensin ja ihmeen hyvin käyvät mun omien ajatusten/tuntemuksien kaa yhteen! Mutta en anna heidän kirjoituksen sotkea omia päätelmiäni! Maalauksessa toimii ne omat visiot, mukavaa hommelia tämäkin on.....;)

  VastaaPoista
 10. Tosi ihana tuo maalaus, tykkään kovasti! Väreistä ja muustakin, sitä voi katsoa vaikka kuinka pitkään ja tutkia, miettiä... kuvaa kaurista tosi osuvasti, ainakin yhtä joka tuli mieleen, hieno!

  VastaaPoista
 11. ANJA, kiitos!Kun maalasin tätä taulua, ihastelin ittekin, koska kauriista saa näyttävän ja kun mielessä oikeestaan oli joku ketä ajattelin sitä tehdessä, hyvinkin kaurismainen tyttö....;)

  VastaaPoista
 12. Hei Maikku!

  Kiitos kauniista kuvastasi ja sanoistasi.;DD

  Minä tunnen useitakin kauriita itseni lisäksi. Jotakin tuttua tuossa luonnehdinnassasi on...

  Mieheni on kaksonen mutta kaukana kaksoiselämästä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin tämän kauriin uudestaan ja jotekin olen antanut itseni ymmärtää, että sinussa on aika paljon näitä asioita, joita tietämättäni kirjoitin....;)
   Ihan mukavalta muuten tuntui lukea tämä minun kirjoittama ajatuksen juoksu, kun vertasin sinusta saamaa kuvaa ihmisenä.....:)

   Poista