Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

maanantai 7. helmikuuta 2011

KORUT SINISELLÄ, VANHAN KIPON SEURANA !
PUNA-HOPEAA INKKARI-STYLE !

Tämäkin tekele syntyi niistä mahottoman isoista korviksista joita ostelin jokunen viikko sitten. Iso riipuksen lanttin läpimitta on 5 cm+ohuet ketjut päälle, lisänä viellä pienet lantit ja tämä panos oli painava, ihmettelen, jos joku pystyi korvissaan niitä roikottamaan.
Punainen vahalanka sai seurakseen samanvärisiä helmiä ja juhlistin lisäksi hopeapuikuloilla ja muutamilla solmuilla, ja edelleenkin pituutta voi vaihdella!
Korvikset tulivat kauniit ja pidettävät kun lisäsin korumetalliset mustakuvioiset puikulat  ja pienet punaiset helmiset korupiikin peitoksi.
Näin sain aikaseksi hemaisevat "pocahontas" helyset.

Kippo on maailmalta ostettu, viissiin palasokeri tai makeanpalan astia ns.ravintola hopeaa, tarkastelin sitä oikein suurennuslasilla ja pohjassa oli M-kirjain!

Sininen silkkihuivi on alakerran kirpparista jota ei enään ole olemassa, siis se Pelastusarmejan Kirppis on lopullisesti pois...yyh...


Posted by Picasa

11 kommenttia:

 1. Nyt kerkiin kommentoimaan ekana (kun om oikea tietsikka ja yhteys käytettävänä, outo näppis vaan!!!!). On kauniit korut ja hyvä kuva. Hyvin hallitset jo näitä uuden tekniikan vempaimiakin, uskoin aina että niin käy.

  VastaaPoista
 2. Niin kaunis sommitelma, että ihan vain piti hetki kunnolla katsoa ja ihailla. Oikein värien harmoniaa.

  VastaaPoista
 3. Intiaanikulttuurin ystävänä, olen ihan ihastuksissani tästä korusta.

  VastaaPoista
 4. Nyt on Maikku löytänyt koruilun ilon, kauniita ja niin raikkaita :D

  VastaaPoista
 5. Upeat korut on, tosi kauniit. Liityin lukijaksi, kun jostain kautta löysin katselemaan maalauksiasi, itsekin maalailen öljyväreillä.

  VastaaPoista
 6. Onhan hieno intiaanikoru, ja korvikset myös. Ihanat. Oletpa taitava korumaakari!

  VastaaPoista
 7. PIKOLINI, olin kirjoittannut ja kiitellyt pitkä listan kaikille erikseen, muttä tähän samaan kehikkoon, ni mitä lie painoin, kaik män taivaan tuuliin, nenän eestä...:/ alan uusiks..;)

  MUMMELI, mun on aina heilutettava läppärin lippaa, että nään kuvat paremmin..kiitos..;)

  VastaaPoista
 8. VIKKI,samoin kiinostaa intiaanikultuuri,syyhän meillä on selvä, koska osavaat sen tehdä mitä me yritämme tällä näpertelyllä...mielenkiitoinen kansa..pitäis päästä jonkun sikälisen oppiin..;)

  NIINA,elä muuta virka, tullut jo liian pitkä putki, pakko ois päästä katkasuun...mutta, kun yhtä teet, niin uuden tekeminen pyörii jo päässä, tiedät sen....;)

  VastaaPoista
 9. ANJA, kiitos ja toivotan tervetulleeksi ja palaillaan...:)

  "anja", nyt on skarpattava, koska on kaksi anjaa, mutta toinen kirjoitetaan isolla!! Kokeilin koruja oikein peilin edessa, kävi ihan kivasti valkonaamallekin jolla oli harmaat lököverkkarit päällä...hih-hii..kotityöt jää vähän rempalleen, tuntuu noi harrastukset saavan välillä yliotteen, kiitos taas huomaavaisuudesta..;)

  VastaaPoista
 10. Upeet korut, minä tykkään, inka muotia, jeee.. :)
  Sinä siis teit nuo, vielä enemmän tykkään ♥

  VastaaPoista
 11. SEIJASTIINA, nyt kun sai hyviä alennuksia koruista, ni ostin ja sit hajotin ja taas kasasin, yhestä-sun-toisesta korusta tuunasin uutta...pitäis pitää jo tauko kun niskassa alkaa jo tuntua...hih-hii...;)

  VastaaPoista