Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

torstai 3. helmikuuta 2011

HOROSKOOPPI LEIJONA.
M I A U U U.....

Yllätys teille, vahvat kovaääniset leijonat! Tekaisin tämän teidän toisen herkän, söpösen, mussukaisen, kiharapään puolenne koko kansan tiedoksi. Sillä jokainen teidät tunteva tietävät tämän osan olemassa olon, ja ettäpä sitä juuri salakaan...hih-hii, siis turhaa aina olla kaikkitietävä johtaja, kun teissä jokaisessä piilee se kehräävä KISSI-MIRRI!
Kuva ei tietysti taaskaan tullut häävi, maalaus on parempi, mutta annan olla, kyllähän tostakin jotain tolkkua saa.
Pieni johdatus tähän, koska leijonia löytyy ja tiedän, että heitäkin kiinostaa, minun vaatimattomat mielenilmaisut,  sekä varmasti lukevat tämänkin ja meitä leijonien tuntijoita löytyy vielläkin enenmän lukijoissa.

Sen ympyrän maalauksessa voi todeta, maapalloksi tai kuuksi, aurinkokin se voisi olla, joten yhdistin sen maailman kaikeudeksi. Ruusun halusin lahjoittaa ja toivoa kaikkea hyvää upeille viidakon valtijaille!!!
Sisareni Pirkko on muuten leijona merkeissä syntynnyt, hän on minua vajaat parivuotta vanhempi. Meitäkin kun vertaa, niin ei voi muuta kun todeta, että hyvä pari on HÄRKÄ ja LEIJONA, en voi sitä yleistää kun toi astrologia ei ole kylläkään mun alaani. " Mutu " tuntuma on kylläkin melko voimakas allekirjoittaneella, sanon sen lähes 65v.kokekuksiin perustuen. Nöyrästi tunnustan arvostavani , rehellisyytänne ja sitä taitoa miten osaatte käyttää vahvaa luonettanne!
Posted by Picasa

3 kommenttia:

 1. Kiitos tuosta ihanasta leijonasta, nyt on minullakin ikioma symbooli. Ihan hiljaa,kuiskaten kysyn, saanko laittaa sen omiin kuvatiedostoihini?
  Nuo väritkin, juuri kuin minua itseäni, kesän vihreetä ja tuota kukkien punaista.
  ihanaa!

  VastaaPoista
 2. Vitsi kun on hieno jellona! Postaapas ystäväni myös vaaka! Haluaisin nähdä sen sinun visioimanasi ja selityksen kera! Olet super!

  VastaaPoista
 3. MUMMELI, ja kaikki blogi-kamut, ilmoitusluontoinen asia! Maalaamani taulut,joita levittelen tänne on tosiaankin tarkoitettu esille ja käyttöön, kirjoitukseni ja sekä askarteluni kuuluvat siihen samaan juttuun. Jos vain jotenkin pystyn pientäkin iloa ja/tai suurta katellisuutta tuottamaan, niin PLEASE, en ole suojannut tuotemerkkiäni! Siis, tottakait voi käyttää ja laittaa....;D

  ANJA, sitä puntaria minulla ei ole valmiina ja suunittelin vasta keväällä ottaa maalausvehkeet esille!Tarkoitus on kaikki taivaanmerkit tehdä sitten samalla tyylillä.Kun toi öljyväreillä teko on aikaa ja tilaa viepää! Nyt on koruvehkeet esillä ja sit ois ompelukoneen vuoro, pakko vuorotella.....;)

  VastaaPoista