Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

lauantai 8. tammikuuta 2011

KORVIKSET ESILLE VAIKKA KIRISTALLIN REUNALLE

 Tuntuu siltä, että tämä kuvien hakeminen ja varsinnii kohallaan pysyminen on niin aikaa viepää, sekä onnen kauppaa!? Joka kerta kun huomasin että nyt on OK, koko ja väri pakoillaan, ni eiku kirjaimia latamaan perätysten. Kaikki olikin hetken päästä ihan  missä sattuu ja yleensä kuvakin oli kokonaan hävinnyt, löysin kylläkin sen, mitä ihmeellisemmästä paikasta. Vissiin oli oikea säilöpaikka kun oli sinne menny, mene ja tiedä.....
Kattelin kolleekojen kauniita koruja jossa oli mm. kellertävää matskua, ja huomasin että "asistenttini" oli pannut kuviksi mun tekeleitä. Ei vissiin ollu löytänny kaikkia piilojani missä niitä valmiita helmitöitäni on, joten vähän lisäselvitystä. Setti kyllä löytyy,  kaulaan ja ranteeseenkin killukkeita,  samaan sarjaan kuuluvaa! Laatta-pallo-puikula-orannsit korvikset keskellä, on uudesta matskusta tehty. Näitä  erinmallisia ja värisiä, akryllyhelmiä oli Tiimarissa, melko edullisa, mutta tuntui  joku toinenkin niitä löytävän ja loppuivat pian. Sanoinkin kauppiaale, että sopis tilata lisää, lupas, mutta ei vaan näkynnyt ainenkaa silloin. En mene tarkistamaan kuin on nyt asian laita. Voipi vaikka vahingossa tarttua mukaan jotakin, tolkku ois pidettävä jonkin aikaa. Pujotelttava niitä helmiä mitä löytyy täältä paikan päältä.....

Totesin senkin, että onneks noille lasiloillekin on joskus käyttöä, niitäkin löytyy koko setti, karahvoineen kaikkineen. Kun asuin ja tein hikihatussa  töitä itä-naapusrissa, niin silloin hurahdin kauniiseen kristalliin, sielläkin voip hurahtaa ihan mihin sattuu!?

Loput korvikset ovat uusio juttuja, joko ale-sta tai kirppareilta ostettuja kaulakoruja,  hajotetttu  ja kasattu uudestaan oman mallin mukaan.
Posted by Picasa

4 kommenttia:

 1. Kaunis kuva tuli kristallilasista ja korviksista. Löysin laatikollisen koruja, mutta niiten asettelu ja kuvaaminen oli yllättävän työlästä ..... jos siis halus kuvista yhtä kauniita kuin oikeesti olivat. On treenattava valojen ja taustan kanssa.

  VastaaPoista
 2. Se tahtoo tuo kuvaaminen olla välillä työlästä,kun ensin etsii sopivan kohteen ja miltä suunnalta sitten ottaa kuvia,siinäpä on kerrakseen,onko valoisuutta miten..Hieno kuva todellakin,jossa koruja,värikästä:)

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva, kauniisti esille laitettu korvakorut ♥
  Oikein upea kristalliastiakin, sopii täydellisesti, mutta sinhän sen tiedät Maikku, kun olet taiteilija, sinulla on silmää kauneudelle.
  Hyvänvärisiä on korut myös, mulla himo korvakoruihin, kolmet tässä lyhyen ajan aikan hankin ja SAIN!

  Mukavaa sunnuntaita Maikku ♥

  VastaaPoista
 4. Toi PIKOLIINI se on mun kuvaaja, mutta jossain vaiheessa rupeen kyllä ittekin ottaa kuvia...kait..!? Mua koukuttaa(hyvä sana just korviksiin.hih-hii!)korviset, vaihtelen niitä,kuin pikkulikat, ittelläni, kun niitä on ni roikkumaan vaan, olen sitä mieltä ;)..

  VastaaPoista