Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Markus Allan - Laulu Dnjeprille - muistoja ja jäähyväisiä.


Tämän tunnetun, herkän laulun halusin jakaa teidän kanssanne! Kulunnut vuosi tuntui olevan monelle se viimeinen ..... minulle on tullut 1971 lähtien sellainen tapa, että jos mahdollista niin haluan kuunnella juuri tämän laulun. Silloin tieto poismenosta on saapunut kohdalleni. Olipa hän, vaikkapa vain nimeltä tuttu, mutta aina hän on meille lähimmäinen, ja se laittaa muistot liikkeelle! Viime viikolla tuli viimeinen viesti, ystäväni äiti nukkui pois, vaikka kuinka ajattelee, että kypsää viljaa ja aika on, mutta...Syksyn-ja talven aikana poistui useampikin, näinhän se on , elämän kierokulku.......
Muistot pitää tallentaa ja tämän hetkisen elämän jatkua, kaikella on aikansa!

3 kommenttia:

 1. Kaikella on aikansa ja loppupisteensä, näinhän se on. Aina se tekee yhtä kipeetä kun joku tuttu poistuu ajasta ijäsyyteen. Aina sillon antaa ajatuksissaan hetkiä muistoille, tavallaan tekee tallenteita mieleensä surutyön ohessa.
  Allanin esitys aivan hurmaava, tykkäsin!

  VastaaPoista
 2. Nyt oli M.Allanin vuoro laulaa, muistan että näin tän tv-ssä ja ittekin tietysti herkistyy kun isot-tunnetut-aikamies-pojat totisena kuuntelelivat! Saalem kuoron Kristallivirta on upea, samoin toverien kuoro Venäjältä jolle se kuuluukin, oikeestaan!
  ps.totesin että taasko se on jo maanatai tulossa, joka viiko...;)

  VastaaPoista
 3. Tuli tieto, että lapsuudenkodin naapurin poika, kasvunkummpani ja ystävä on poissa...varoittamatta tuli tämäkin uutinen...kaikella on aikansa, Lasse!

  VastaaPoista