Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

perjantai 14. tammikuuta 2011

TARPEELLISTA TIETOA MEILLE KAIKILLE!


Pöytien ilot ovat kaikkien ikäkausien,
kaikkien olosuhteiden,
kaikkien maitten ja joka hetkien iloja.
Ne liittyvät mukavasti kaikkiin muihin iloihin
ja
korvaavat
kaikkien muitten puuttumisen....

ps.tämmösen kuvan löysin yleisestä jakelusta, minulla muuten on samanlainen vanha perintö-voi-pilkkumi, olisin voinnut kuvan ottaa ittekin, vaan peruja olis pitännyt lähtee ostamaan, ja tilliäkään ei tietysti tästä keittiöstä ole saatavilla, tällä hetkellä!
Kun olen viimeeksi kirjoitellut siintä ruis-marja-puurosta, niin tämä toteamus löyty mun niistä pikku kirjasista jotka ovat täynnä noita elämän viisauksia.
Tulikin 2-osainen kirjoitus perinteisistä ruuista, perunat ja puurot kunniaan!

Posted by Picasa

3 kommenttia:

  1. Tutun näkönen pytty, luulin ensin Maikun kuvaamaksi kun tiedän pytyn olevan hänellä. Mut ei kait se noin paljoo pottuja itelleen keittäis - ajattelen, niinkuin jutussa kerrot ettet nyt talvella saa tuoretta tilliäkään!!!!

    VastaaPoista
  2. Peruna on hyva perusruoka,mista saa monenlaista aikaseksi.Myös leivontaan se soveltuu tosi hyvin.

    VastaaPoista
  3. SATEENKAARI,sinäkin taitavana kokkina tiedät, että perunastahan voi tehdä mitä vaan, ennenkuin piti ruokkia toisiakin, niin aina keitin saavillisen ja tiesin mitä niistä saan aikaseksi, mielikuvitusta kehiin...!? Loput muussasin, käytin leipomiseen ja osan massan pakastin niin aina oli taikinaan mehevöinti ainesta.Me pula-ajan kakarat, milläs ne ekat kiiltokuvat liimattiin!???

    VastaaPoista