Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

lauantai 29. tammikuuta 2011

OLEN KAAPPI......!?


SALATUN ELONI JULKITULO

On tullut aika ilmoittaa, että olen ollut KAAPPI-NÖRTTI ja nyt olen päättännyt tulla komerosta pois!
Tottakait olen tämän tiedostannut, mutta viimeiset puolivuotta on tuntunut siltä että komerossa olo on alkannut ahistaa, jollain tapaan. Kenties osa syy on se että olen melko pulsakan puoleinen ja ijäkäskin piilosilla oloon ja salailuun. Eihän se oikein stailiinikaan koskaan ole kuulunnut myhäily, tapani kun on ollut kuulua ja näkyä, mutta tyylillä ennenkaikkea!
Ihmettelen nyt "ulkona", miks mua on jotenkin aristannut toi tekniikka, vissiin siintä johtu kun lähipiirissä on aika paljon niitä asijaintuntijoita ja tekijoitä. Ei ole siis tarvinnut todistella mitään, kun apu on ollut aina saatavilla, katot oikeelle tai vasemmalle..... Aika taitava olen muuten aina ollut omana itsenäkin, ei sillä!

Se mikroaaltouuni oli oikeestaan eka, jolle sanoin EI, jostain syystä, miksi, en tiedä vielläkään. Mahottoman kätevä vehje mulle, kun teen ruuat isoissa erissä kerrallaan, helpoin tapa sitten lämäyttää annos appeeksi.
Seuraavaks se onneton kapula, sitä vastaan taistelin kauan ja maksoin luuripuhelimien kalliita maksuja ja keksin aina tekosyitä, vaikka olisin saannut ilmaiseksi kännyköitä, joka suunalta. Syyksi sanoin aina, että en tarvii kun en käy töissä, ja ukkoloitten tai lapsukaisten perään ei tarvi soitella. Mun mielestä se oli pätevä perustelu! Oli muuten tosi hauska juttu se mun eka kapulan tulo elämääni, pitäs joskus kertoo sekin vitsi, kun mua tosissaan vedätettiin.....!?
TIETOKONEELLE, olin sanonnu sen ehdottoman ei, koska en löytännyt mitään syytä sille, miksi yleensä sellaisen ottaisin riesaksi. En  mitään järkeenkäypää asiaa miksi olisin opetellut tämän jutun,  mikä ei kiinostannut pennin vertaa.
En ollut koskaan  käyttännyt saatikka tarvinnut tietsikkaa ja olisi pitännyt opetella uusi kielikin, ei..ei ja ei! Vuosikausia mulle ilmoitettiin, että ois hyvä kone, tuonko ja opetan samalla, mieletönta painostusta ja mielistelyä.....
Vuosi sitten kun tulin Budapestistä Jyväskylään, niin olkkarin pöydällä oli tämä mun juuri tunnustettu salarakas, no siintähän se sitten alkoi. Ilman suuria vaikeuksia, nopeesti opin ja mielenkiinto kasvoi koko ajan. Kaappi-nörtti päätin olla edelleenkin. Valaistus ja halu tunnustaa, oikeestaan  välähti vasta muutama päivä sitten kun opin sen/tän kuvahomman kätevyyden...JIPPII !.

ps.näin julkistan kiitokseni niille kaikille joille oli kehittynyt loistava ymmärrys minua kohtaan ja heille nöyrin toivomus  yhteistyön jatkumisesta. Kiitän lukijoitani, mielenkiintoisia uusia ystäviäni, kiitän....opin tän kiitospuheen tv-stä, kun saivat jotakin pokaleita, jostaikin ja kii.......
Posted by Picasa

5 kommenttia:

 1. Niin oli minukin vankkumaton mielipiteeni, ei tule tätä vehjettä meidän taloon. en siitä mitään ymmärrä enkä sitä mihinkään tarvi. No, mielipiteitäänhän saa ja tarvii muuttaa. Nyt olen julkinörtti. En enään haluaisikkaan olla ilman

  VastaaPoista
 2. MUMMELI, onneks mun ei tarvinnu olla kovinkaan pitkään siellä kaapissa ja uloskin tulin hymyssä suin ;), mahottoman mukavatahan tämä on, kiva kun käväsit moikkaamassa, mminulla on edelleenkin avoimet ovet.....tervetuloa!!!!

  VastaaPoista
 3. Minä yritin aamulla kommentoida, ei sitten millään ladannut mun kommenttia ..hööö.
  Mutta ompa kaunis muotokuva, onko omakuva ♥

  Kiitos ,olet arvonnassa mukana ♥

  VastaaPoista
 4. SEIJASTIINA, joo on omakuva kun olin siellä komerossa, mutta kun tulin sieltä pois ja kipin-kapin kuvastimen eteen ja kysyin ne tunnetut sanat...ken on maassa jne.....huomasinkin olevani P A L J O N KAUNIINPI kun maalaamani kuvatus....hih-hii..ja sen totesi peilin noita-akkakin...!??

  VastaaPoista
 5. Ahaa, sitä ollaan hyvällä huumorilla varustettu, sepä onkin hyvä, sillä pärjää ,ja iloista helmikuuta ♥

  VastaaPoista