Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

ONNISTUMISEN RIEMUA!MINÄ ONNISTIN kuvien siirtämisessä kamerasta-läppäriini! Vaikka opet ja orjat olivat missä lieneen, mun oli itte keksittävä keinot. Kun suoraan sanon, niin tietysti se kukutaito oli suuri apu ja maltoin myös AJATELLA kerrankin samalla kun luin  ohjeita.....
Silläkään ei ole niin väliä että ottamani kuvat eivät ole hyviä, kattos kun kuvittelin että ns.hyvä kamera, antaa ulos VAIN HYVIÄ ja korkeatasoisia otoksia, kirkaita kuvia joissa mun tekemäni kultaiset korut loistavat  koko maailmalle!!!!
Seuraavaksi yritän keskittyä myös kuvien ottoon...;)

Tämän kaulaririipuksen laitoin onnenpäiväni kunniaksi ekaksi näytille. Materiaalin hankin tietysti ale-myynnistä, alkuperäinen käyttö oli tehty, lasin, vaasin, kynnttilän koristukseksi. Hopeeta ja kultaa oli ja ostin monta kourallista, tulevaa käyttöa varten.
Koko setin näpersin tietysti, vaan kuvassa ei niitä näy, harjoitelen siis vasta esillekin panoa. Vähän on rehevän oloinen, mutta loisti paremmin sohvan tyynyltä, kuin ne toiset otokset ja  kuvittelin, että ensin onkin oltava näyttävä koru, vaikka maine menisi,  melko tumma siintä tuli ja suoraan sanoen, siis kehno kuva.

ps.näin aluksi ilmoitan, että mulle on kultaa, hopeeta ja timanttia kaikki mikä kiiltää, sillä erotun tosi ammattilaisista, toivon seuraavaksi hivenen parempaa jälkeä itseltäni. Mutta kuten olen tuonnut jo julki, olen edelleenkin kaunis ja rohkea, vaikka riskaapelia taitaa olla pisneksen takia, tovon onnea ja menestystä itselleni, ja antakaa anteeksi asiantuntijat!
Posted by Picasa

8 kommenttia:

 1. Voi Maikku! Saat onnitella itseäsi kahdestakin syystä; ensin tietysti kuvien siirtämisestä mutta ei vähiten ja toiseksi siitä, että näpertämäsi koru on aivan ihku. Siis ihku! Onnea myös pisneksissä, sillä olet tosi taitava tekemään koruja.

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon, eikö olekkin tyytyväinen olo kun oppii jotain uutta täällä tietotekniikan ihmemaailmassa.
  Olen tainnut sanoa useammankin kerran omalta osaltani että helpompi on tehdä koru kuin kuvata se.
  Tämä on varmasti näyttävä kaulalla, hieno tuunaus!
  Jään odottelemaan jatkoa!

  VastaaPoista
 3. ANJA, olen aina naurannut myös itselleni, mutta nyt pääs hörönauru, kun hokasin, että olen ollut tuntikaupalla käsittelemässä kuviani, kun ihan vahingossa sen opin,ominneuvoin!? Mulla kun ei ollut tarkoitus sotkeutua tähän nettimaailmaan, ja nyt oikein seurustelemme vakituisesti tän vempaimen kaa....;)

  VastaaPoista
 4. Kylla tuosta kuvasta saa hyvin selvaa ja nakee,etta koru on kaunis.Olet taitava kasistasi.

  VastaaPoista
 5. Vikin kanssa olen samaa mieltä korun tekeminen on paljon helpompaa kuin sen kuvaaminen. Mutta kuvahan onnistui hineosti ja tuunaus on oikein tyylikäs ja juhlava.

  VastaaPoista
 6. VIKKI, koruja olen tehny niin kauan kuin muistan, varsinaista ammattia ei siintä tullut, mutta päätyöni ohella näpersin ja maalasin!Tietotekniikka ei ole koskaan viehättänyt, VAAN KUIKAS KÄVIKÄÄN...hyvin kävi, hih-hii..;)

  SATEENKAARI, jos olisit ollut viellä täällä Jkl-ssä, olisin turvautunut sinuun enenmän näissä kuvahommissa, nyt oli munkin jo aika oppia, kiitos facen kautta tulleista vinkeistä!

  NIINA, kiitän, otan muuten teistä Vikkin kaa oppia, kun osaatte hyvällä ammattitaidolla selittää korunne koko tarinan! Kilpailijaksi en edes aijokkaan, koska olen jo eläkkeellä, mutta kannustaa tykkään aina...;)

  VastaaPoista
 7. Onpas juhlavan näköinen koru. Niin sitä vaan pitää olla kehityksessä mukana, ei auta vastaan tapella. Ensin en ikkään aikonu lankapuhelimesta luopua ja mittään kännyköitä alkaa kuletella mukana, vaan kuis kävi, tuli hetki että kyllästyin isoneviin kuukausimaksuihin. Oitis liikkeeseen ja lanka poikki ja känny mukaan. Tietokone homma alko siittä kun pankki mokoma jako hiirimattoja. Pakkohan se sitten oli hommata sille matolle hiiri juoksentelemaan ja kone hiiren häntään. Tuosta kaikesta kulunu jo reiluun viisi vuotta.
  Ihan on hyvä tuo kuva, sisällä huoneessa vain on joskus hankala ottaa kuvia lähikohteista kun valo ei toisinaan tunnu sopivan mitenkään kameran ja kohteen väliin.

  VastaaPoista
 8. OM.ON.SEPPÄ, tuttua tarinaa mitä kirjoitit, kapulan lisäks mulla oli jo mikroaaltouunin kaa ongelmia, saatikka tämä vehje, nyt on kaikki kätösten ulottuvilla ja tarpeellisia, pois en niitä anna....;)

  VastaaPoista