Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

torstai 27. tammikuuta 2011

PUNAISENKIRJAVAT PERUSHELMET.En malttannut olla laittamatta  näitä tekosiani esille, koska lisäoppia tuli ihan niinkuin vahingossa, oikeestaan yllätyksenä....ja muutenkin nyt tarkastelen ja voi kuinka helppoa onkaan löytää näitä pikkuvirheitä! Korut on tehty nk.oli tarkoituskin, mutta esille pano sallii jo huomautuksia. Ajattelen tässä "ääneen", metalliriipus helmineen olisi tullut paremman näköiseksi jos olisin edes vähän ajatellut...no kaikki tämä sitten kun otan seuraavia kuvia.Toivottavasti silloin muistan edelliset  asetukseni ja jopa korjaan niitä..kait..!?
Yksinkertaiset koukkukorviset, yhden neulan systeemillä, toimivaa!
Korviksena olisi ollut liian painava joten tein metalista riipuksen osan. Kirjaviin helmiin tykästyin oikein kaupassa ja jostain syystä osasin mennä siihen aikaan kun olivat alessa ja samalla ostin myös  toisiakin värejä. Olivat muuten hyvälaatuisia helmiä. Korumetallit ostan yleensä ulkomailta.
Seuraavksi esittelyvuorossa pujotusnauha, olen löytannyt hyvää kestävää silikonilankaa. Helmiin käytän 1mm, jos työ vaatii vain yhtä lankaa, nk, tämä. Useimpaa lankaa tarvittaessa paksuus on 0.5mm. Pääasissa kumminkin pujottelen vahalankaan/naruun, kätevää/kestävää ja värejä löytyy. Solmitessa parempi kuin nahka, luistaa ja on napakkaa!  Lukitukseen teen liukuvilla kahdella solmulla, käytännöllistä, koska voi vaihdella riipuksen pituutta tarvittaessa.
Metallilukot ovat kauniita ja niissä on upea valikoima ja kalliita minulle....koska ruukkaa tulla niitä virheitä, silkkaa huolimattomuutani. Purkamaan olen joutunut, kerran jos toisenkin lukitusen jälkeen, että sillailla päätin siirtyä solmu hommaan, ja olen tyytyväinen päätökseeni..huh..!!?
Noita peltiesineitä löytyy keittiöstä, liesituulettimen päältä, tällähetkellä!
Huomasin silkkihuivin olevan hyvä korunkuvaus alusta, sanoisin kauniin elävää, ryppyineen ja laskoksineenkin.
Posted by Picasa

4 kommenttia:

 1. Kiva kuva ja kauniit helmet ja korvikset :)

  VastaaPoista
 2. Valtavan upeanvärisiä helmiä, herkullisia suorastaan. Kiva riipusratkaisu.
  En muuten hallitse tuota liukuvaa solmua, se pitäisi opetella. Meitä kun niin eripaksuisilla kauloilla varustettuja, niin tämä olisi hyvä osata.
  Hienosti valittu kuvausalusta, helmien kaunis sävy tulee esille.

  VastaaPoista
 3. Helmet näkyy hienosti tuolta taustalta, sopivan vaalee. Kyllä noita helmiä kelpaa kaulalla kantaa ja väri on hyvä.

  VastaaPoista
 4. KIITOS huomaavaisuudesta lukijani...;)

  KORUNTEKIJÄT,pakko sanoo että taas ostin niitä koruja joita hajoittelen, kauppa on GINA TRICOT ja siellä on aina hyvä valikoima, laadukasta ja/tai vähän vähemmän! Variskikin loppu ale on uskomaton, tänään alekorut 1.90€, ja ne ovat hyvin moniosaisia,isoja, materiaalia saa reilusti. Norm.hinnat 7€-18€. Toinen kauppa H&M joka puottaa hinnat lopussa myös pariin ecuun!

  VastaaPoista