Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

lauantai 22. tammikuuta 2011

SEN SEITSEMÄN TOTUUTTA!BLOGI-YSTÄVÄNI kehoitti minua kirjoittamaan seitsemän faktaa itsestäni, koska oli saannut saman komennuksen aijemmin kohalleen ja ihan näppärästi kirjoittikin!
Kävin taulujani läpi, jotta pääsisin helpommalla, oli monta vaihtoehtoa, mutta valitsin tämän. Siintä löytyi eniten siihen seitsemään totuuteen viitaavaa. Vaikka jokaisessa maalauksessani on ripaus jos toinenkin  MINUA!

SEN SEISEMÄN FAKTAA MINUSTA......

YKÖNEN, olen Molla-Maija, laiskapulskee, tykkään kauniista vaatteista!

KAKONEN, en ole mosksiskaan,vaikka roikun narun jatkona(vertauskuvainnollisesti!)pääsen sieltä pois omin neuvoin ja milloin vain!

KOLOMONEN, koska olen käytännöllinen, vaikkakin melko rohkea typykkä!

NELKKU, linnut ovat yksi minun juttuni, vapaus ylittää rajoja ja tehdä pesäpaikka sinne missä tuntuu hyvältä!

VITSKU, valo, aurinko, kuu, en voisi elää ilmän niitä!
KUUTONEN, olen ev, lut.srk.mutta olen erittäin suvaisevainen, koska olen asunnut monessa maassa, elämä on opettannut hyväksymään kaikki Luojan luomat elävät ja kunnioittamaan kuoleita
ja
 SEISKA, olen oikeestaan, rikas, kaunis, älykäs, siisti. taitava kaikissa asioissa=paras, yli muiden, lahjakas, notkea, hyvämuistinen, tuuheatukkainen, isosilmäinen, hyvä luusto ja terveys jne.

HYVÄT LUKIJANI,
ottakaa huomioon että numero 7, seiskahan on aina ollut valehtelijan luku ja niin se on tässäkin tapauksessa!!

Kuvan kultakattoinen, pieni punainen talo on se minun valtisema mökki, jonne laskeuden kun olen tarpeeksi katellut muailmoo ja elämätä, niinkuin nämä yli kuuskyt v.olen tehnytkin. Paljon on viellä tekemätta ja näkemattä! Pyykitkin pitäs pestä ja tiskata, mutta kohta lähen saunaan!

ps.en voi jatkaa tätä FAKTAhommaa, kun mulla raukalla ei ole kuin kymmenen lukijaa, jotka ovat sen kirjallisesti tunnustaneet, yyyh-sniffff..... ;)
Posted by Picasa

7 kommenttia:

 1. Voi että ihanasti kerrot vahvuuksistasi! Ja huumorin kukka se kaunehin on vrt. tuo seiskakohta. Hieno postaus!

  VastaaPoista
 2. Hyvä, hyvä, melekein osasin oottaa jotain tuon suuntasia faktoja:) Olipa mukava lukee toisen totuuksia itestään ja tuo seiska kohta, erittäin hyvä veto tuohon.
  Ihana tuo taulu.:)

  VastaaPoista
 3. Jahas, koska olet rikas ( kohta 7. )tulin tänne hännystelemään :D

  Ei vainaskaan Maikku, olen seuraillut jonkin aikaa tätä blogiasi ja pidän huumorintajustasi, joten päätin olla se yhdestoista lukija.

  VastaaPoista
 4. SATEENKAARI, tämmösiä myö Maijat ollaa...;)

  ANJA, joo toi huumorinkukkanen on just niitä joita kannattaa kerätä ja laittaa vanhojen puhellinluetteloitten väliin kuivumaan ja kun kaikkia ei aina tule käytettyä....niin sitten huilatessa teen niistä kauniita kortteja...,)

  OM.ON.SEPPÄ, paras juttu viimeseen kohtaan, ettei ihmiset heti sano, että uhoo rahoillaa ja kauneudellaan, tästä huomaa sen mun luontaisen vaatimattomuuteeni...hih-hii...;)

  VIKKI, KIITOS ja onnea,tiesin että joku haistaa rahan...kylläkin jo onneni kukkuloilla luin ensin VIKI, kun yhtä VIKTORIA kutsuttiin sillä nimellä, Viktor oli viinaan menevä vanha ukko, entisen naapurin isännän velivainaa, taisin muuten tällä jutulla sittenkin karkoittaa ne viimesetkin ukot jotka oli salaa käyneet mun sivuilla...mutta me jatkamme kauniilla koruilamme..:)

  VastaaPoista
 5. Mitä, enkö ole tätä kommentoinut, no, viestini on kadonnut sinne bitti avaruuteen :/
  Mutta pannaa uusiksi.

  Kivoja nämä on lukea,mukavia tunnustuksia.
  Nyt on jo 11 lukijaa ;D
  Kyllä niitä tulee ajan kanssa.
  Olipa mukavia tottuuksia, taas löysin paljon itseäni täältäkin :)

  Ihana paikka minne laskeudut kun palaat lennoiltasi ♥

  VastaaPoista
 6. SEIJASTIINA,joo olen kyllä huomannu, että samantyyliset ihmiset löytävät täältä helpommin toisensa, on kiva seurailla näitä postauksia, puolin ja toisin.....;)

  VastaaPoista