Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

maanantai 17. tammikuuta 2011

SINISIÄ KORVIKSIA olkaa hyvä!


Kun multa kysytään lempiväriäni, niin se on sininen! Eri vivahteissa, tarkoitan että turkoosi ja harmaa mm.kuuluu mun sinisiin.
Nämä korvikset näyttää melko saman värisiltä, mutta haluan tarkentaa. Kaks vasenta ja yksi ylhäällä ovat niitä perus-sinisiä, vois jopa sanoa kirkkaan sinisiä, nämä melkein päällekkäiset ovat lasihelmiä, kaunis kirkas väri. Kolmas vasemalta on pääväriltään turkoosi ja reuninmainen hailakkaaman sinistä! Näissä akrylli(=kovaa muovia!) helmissä on hentoja kullanvärisiä kiehkuroita. Teen useinmiten myös setin joko käteen tai kaulaan, samaa väriä mitä korvissa killuu. Ostelen helmiä ja muuta matriaalia sieltä mistä edullisemmin saan, paljon on uusiakin, muuta harrastan kierrätystä. Se on muuten kivaa ja mielenkiintoista ja olen löytännyt ne vakipaikat, mitä käyn aina tarkistamassa. Napeista olen tehnyt paljon. Sanonkin aina ihmisille, että otan vastaan vanhoja(tietysti uusiakin!) nappeja, helmiä ja pientä metalliromuakin, se tarkoittaa oikeestaan sellaista mistä sais jotain näkyvää aikaseksi! Siihenhän sisältyy langat, kankaat, pahvit, paperit, värit, nauhat ym.ym. Pakkon eessä on kylläkin pitännyt ruveta kontroloimaan, koska suoraansanoen ei ole enään tilaa mihin niitä laittaa ja nyt kun aloitin tämän vehkeen kanssa leikkimisen, niin siihen hupenee sitä aikaa!
Kirjat odottavat lukemista ja vaateet korjaamista, että sekin viellä kun istuisin hyvin mielläni myös ompelukoneen äärellä ja tekisin uuttakin. Että senpoikia on tämä tyttö, huh ja höpsis, totesin taas....
Maalaaminen ja korujen teko on ne yköshommat, niissäkin pitäis siis vähän jarrutella, koska kaikkea alkaa olla liikaa.
Käväsin ALEssakin ostin yhdet housut ja niitäkään en olisi missään nimessä tarvinnu, siniset farkut, mutku halvalla sain!

Se viellä, tässä huuhollissa ei ole paljoo sinistä, eikä juuri vaateissanikaan, vaikka se on mun lempiväri. Nyt kun katon ympärilleni niin täällä kyökin puolella on vihreetä ja valkoista, yks sininen Nokian kännykkälaatikko, pitäs sekin laittaa toisaalle. Ei kuulu kettiön pöydälle.....
Posted by Picasa

8 kommenttia:

 1. Ihan tuli hengästynyt olo kun luin kaikista askareistasi - innostus siinä paistaa. Tiedän ettet kiirettä suostu pitämään, kaikki ajallaan pikkuhiljaa.

  VastaaPoista
 2. Kauniita korviksia, aivan ihana väri.
  Itse tykkään pinkistä, vaaleanpunaisesta, mutta just tuo sininen on ihana, ja turkoosi ja kaikki värit on kivoja, kun sille päälle satun.
  Monilla on tänään sininen päivä, minullakin, kun vaa ennättäs vielä tämän päivän nimiin sen postata.
  Farkut ostin minäkin tumman siniset :)

  VastaaPoista
 3. Minullakin on uudet farkut, ajatella! Iskenyt kulkeva farkkutauti näköjään:D
  Se on tämä masiina kun vie ison osan ajasta nykyään, mullakin on kaapin kätkössä piilotettuna korjausta vailla olevia ompeluksia. Ja pari päiväpeittoo pitäs kaventaa tuohon mun nykyseen sinkkusänkyyn sopivaksi, vuosi,, siis vuosi sitten vaihdoin leveen sängyn kapeempaan versioon (tilan puute ajoi moiseen) ja piti jo sillon kaventaa peittoja, vaan ovat kaventamati vielkii. Noh, jos vaikka talvilomalla, kerkiihän tuon. Väliin heittäännyn armottomaksi ja piän konneen kiini ja het alkaa syntymään jälkee, toisella viisiin sua valmista aikaseksi.
  Nätit on korut, sininen on minun lempiväri ja viininpunainen ja musta. Myös syvän vihreä miellyttää.

  VastaaPoista
 4. Onni, että löysin blogiisi! Kahlasin läpi edelliset postauksesi ja oli kuin kotiin olisin tullut! Se jyväskyläläisyydestä ja Budapestista ja ihanista koruistasi ja tauluistasi! Terkkuja sinne Keski-Suomeen!

  VastaaPoista
 5. SEIJASTIINA, ei muutakuin sinista kehiin, tulee ne jalkoihin, käteen tai muuten vaan silmien iloksi!
  OM-ON-SEPPÄ, oiskohan siihen farkkutautiin mitään rokotetta,voip olla liian myöhästä ottaa se, no olkoosa......;)

  VastaaPoista
 6. ANJA, eikö ole kivoja asioita nämä kypsän iän onnet, tämä blokkaus on yks niitä! Ihmettelenki tässä kas kun en tajunnut sitä aijemmin, mistä sitä ois tienny,kun ei ollut edes hokkannut. Pakotettiin mut tietokoneelle...hih-hih, pakko tässä on kiittää, että mukavaa on...;)

  VastaaPoista
 7. Vau,ihanan sinisiä korviksia,tykkään sinisestä,merensinisestä,turkoosistakin.:),vaatetuskin on sitten sen mukaista osin,paitti farkut on mustat.:D...

  VastaaPoista
 8. TANSKU, katoin just sun kissan kuvia, kävis mun kaa samaan, harmaat verkkarit ja harmaan-kirjava tukka...mutta silmät mulla on siniset,että jotain sinistä aina on mukana :)

  VastaaPoista