Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

torstai 20. tammikuuta 2011

Taistojen tielläEESPÄIN, EESPÄIN SANOI MUMMOT LUMESSA....

Tuli vain kohalle ja kolahti. Tässäpä oiva ja reipas ralli, älyttömästi  lunta ja lissee luvattiin! Lumityöt ja auraukset tehhään miten sattuu ja milloin lieneen. Tämmöset huonokinttuset mymmelit kun minä joka ei omista ukkoo saatikka lapijoo... niinkun sanat kuului, yritettää sen mukkaan yhessä  etteenpäin siskot ja veljet. Antaa lunta tulla...hih-hiii...ja jippii... ;D

6 kommenttia:

 1. Olen aina tykännyt näistä reippaista työväen marseista, nytkin lauloin mukana, sorry vaan naapurit! Pakko oli nousta parrikaadeille jotta pienenkin ihmisen ääni kuuluu...kulkutiet aurattava ja hiekotettava, että mummelit edes kaupalle pääsis...jos ei, niin hommatkaa saattaja joka taluttaa ees-sun -taas, ei muuta kiitos!!! ;)

  VastaaPoista
 2. Kyllä tätä on laulettu ylpeänä selkä suorana!
  Ihana kpl!!
  Ihan herkistyn, kiitos Maikku ♥♥
  Jään kuuntelemaan.

  VastaaPoista
 3. Tämä on raikunut vappumarsseilla ja muissakin tilaisuuksissa ja aina se vaan kolahtaa yhtä mukavasti. Torvisoittokuntaa tarvittaisiin vauhdittamaan lumenluontia kulkuteiltä! Hieno oivallus sinulta! Vau.

  VastaaPoista
 4. SEIJASTIINA, jaksoitko kuunella loppuun saakka, ihmettelin kun aina tuli uus kipale, ku entisestä pääs!? Kiinalla "Kansainväinen"oli yli viis minsaa kestävä ja mahottoman piiitkäääveteinen, lopetin siihen. Se eka oli se mitä just tarkoitinkin...:)

  ANJA,jos/kun olen täällä paikan päällä niin aina meen marssia kattoo ja kuuntelen "Eespäin"ja isseksein laulan, en hirvee ääneen koko kylän kuulen, mutta jo meillä marsijat käynny vähiin ja soittokin tulee kovaäänisistä!

  VastaaPoista
 5. Ihan tuli Vappuinen olotila. Joskus aikonaan kauan, kauan sitten tullunna ostetuksi koko kasetillinen työväen lauluja. Niissä on nuo ♫♪♪♫ osattu laittaa silviisiin peräkkäin jotta on mukava kuunella. Ei ennää ole vuosii ollunna minkäänlaisia marsseja meillä vappuna.

  Olihan mulla asiookin, käys hakkeen jottai mun blogista☺

  VastaaPoista
 6. Maikku, kyllä minä mielstäni kuuntelin loppuun, eikä se jatkunut.
  Itselläni on tuota linnun musiikkia uudessa blogiassani (käykääpä katsoo ;D )
  Ja se ei taas jatku, vaikka tahtosin, vaikka laitoin asetuksiin, että jatkuu automaattisesti,, tiedä häbtä, pitäs katsoa uudestaa asetukset, mutta alan nyt kuitenkin tekemään kaalilaatikkoa uuniin :P

  VastaaPoista